EAAAZE A GRUNG

image-Optimized

DI PEOPLE DEM SEH DEM HEARING FROM KARTEL SIDE OR FROM HIM ……..BOUT CHREE PEOPLE ARE BEING TOLD HIM A COME A STREET AND WANT TO MAKE IT TO STING BECAUSE HIM IS LUUU AND DI WORLD IS LAYY………………..MI NUH KNOW IF DI JAIL MEK DI VALUE A HIM WORK INCREASE BECAUSE MI NEVA SI A PRISON BUD WHEY A NUH LEGEND MEK DEMANDS…… DEM SEH HIM PEOPLE DEM A ASK FI CHREE BOX A MONEY NO CHECK HIM WANT DI MONEY I GUESS CASSAVA WATER PURGE VELLY EXPENSIVE AND HIM NEED IT RIGHT AWAY SO HIM SEH CASH!!!$$$$….. BUT HIM NEVA KNOW WEED WUDDA MEK IT INA COURT YESSIDEH………JUS LIKE HOW HIM TRICK DI MAN TO HIM DEATH A SAME SO HIM GET TRICK……………DEM SEH WEED DID A TELL DEM SEH HIM NAH GO COURT OOO AND MADDA KARTEL SHE ALL DID CALL AND MEK CERTAIN SEH HIM WUDDEN GUH COURT ………………DEM MUSYYYYYYYYY MADDDDDDDD WHAT A SHOCK!! TAVARES HOW YUH FEELING? ADDI HOW YUH PANTS?? HEY HAYYYYYYYYYYYY SWEET MI YUH SI…SHAWN STORM HIM HAVE BABY WID LIZARD COUSIN AND DI ONE WHEY NAME KAHIRA HIM GET BABY WID WEED SISTER AND A DI TWO A DEM DRAW OUT DI MAN DEM FI DEM GO DEAD BUT FROM KARTEL OWN DOG BITE HIM UNNO KNOW SEH DI ATMOSPHERE DID EVIL……….PRISON NUH FI MISS DEM..

0 thoughts on “EAAAZE A GRUNG

1. Y IT SOUND LIKE U HAVE A PERSONALTING FI KARTEL, WELL JUDGE NOT OR UR BE JUDGE MAMBER DAT YH, I REALLY HOPE KARTEL TOUCH RD N BUN AH REAL FIRE PON DA SAME PPL DEM WAT AH CHAT HIM LOL I RESPECT ALL ARTIST BUT IN THIS WORLD ITS COMING LIKE SOME PPL ONLY SIDE WEN IT SUIT DEM

1. And since he is a sadist and always seem to need new victims you can send ur sister or mother fi go tek few a di lick dem

1. Nuh worry bout if me a shit or piss kaws if mi was or doing mi have who and what fi clean it today…yesideh when u did clean mi u neva clean mi good so mi hire new help today

2. Chances are…fire a go bun Kartel and when it dun not even bun up breadfruit look so…careful whey onu wish fah.

1. Don’t worry about my ”judgement” because in calling me a judge u are judging me so u cyah deh pan di same road and a point me out because u big finger a saddle u right up

2. ANYWAY WE WILL SEE DA OUT COME WID KARTEL & I HOPE HE DOES TOUCH RD CAUSE NO MATTER WHO DONT LIKE HIM LUV HIM TUNE DEM, U HAVE A GOOD DAY MET BEING DAT ITS UR SITE I WONT DISRESPECT U IN ANYWAY LIKE U JUST DISRESPECTED ME #GROWUP

1. Oh a me disrespect u now? :ngakak u fling stone and mi chow a half a block a so it guh when u lick people first and dont know what dem have behind dem u too outa order

1. Unuh love come ova yah come chat up unuh dutty bl**dcl**t mouth! Dem play God wid the youth life and unuh bawl bout free diss and free dat. A hope when dem free him him kill unuh bredda, uncle, fada and beat unuh muma, sister and niece. F**king stupid!

3. Nuh worry bout if me a shit or piss kaws if mi was or doing mi have who and what fi clean it today…yesideh when u did clean mi u neva clean mi good so mi hire new help today

UR WORDS ABOUT CLEAN MI SO DARLING NOT IN MY LIFE #NASTINESS DAT U A COME WID WEN MI AH TALK BOUT COURT CASE U NEED FI GO BK AH SCHOOL

1. Mi done talkkkkkkkkkkk I used your own words fi ansa u back and me need school? It would have been an intellectual approach to ask what were my views really and then intelligently project a debate but no u waa come chuck dung my choat………. When u lick u fi can tek it back it simple as dat…Every tinggggg and every baddie need school all school need school :travel

4. question added tuh urs is a wah suh bout de guns dem weh missing dat dem sey dem did ago try buy it back etc dats dat ansa neva plz dem …is wah suh bout dem guns what finga print print pon it dem a secure or a who it kill b4 :bingung

1. No Simply…dem having guns mean dem armed ..remember dem only gi gun fi go mash a work dem haffi bring it back and check in so if dem missing dat mean seh smaddy have dem and can use anytime…

1. got it suh afta weed done testify and thing lock up him nastiness tuh cuz him slap awf few head well fe him daddi..smfh

1. yes dem a him boys whey do di road …life is funny doe…people nuh feel no way when dem a kill a person but fi dem life always valuable to them

5. Morning met an metters is what do dem crosses evil serpent people yah how can someone blatantly so evil commit such a evil crime an people come a defend dem .unu caan come trace me old serpent .yuh talking bout school yuh mumma or who grow yuh noh sen yuh go a sunday school ? My heart bleed when i read the wickedness unu need a bible if kartel even walk from dat courthouse god have a plan fe him.unu too heartless yessen unu fambily fe mek him kill dem to an unu volunteer unu self to .stupid fool.

1. No a me a tek it personal ..Di amount a tings him do and den dis one yah..I will tell anyone that when him tek it to bounty a did like it and like him..den mi go hear se a girl get rape whey did ina empire and everyting go down from there…it is too much with him

6. shani wat a way yuh shet dung di british ppl dem rite up :ngakak sweet mi yuh si bout judge an a judge dem a judge smh

1. Shet Dung or u mean Shut down lol u need to shout up wid dem talk den Observer & gwaan Observer yh & lean how to spell #Bright

7. Is long time kartelba walk a kill an use pple buoy pickney fe go rob an kill .an bring back de money to him an i knows this from years ago i was told by someone who was a clost fren of a little youth wey did live on the street .teenager told me this years ago dats y i not surprise bout de whole heap a pgone dem.kartel sen de pickney dem go rob wid gun an all the time dem rob him give dem change i hear the little youth tell the person who told me that he is tired an de next robbery him a tek out what him want an cut. He done that an give kartel de rest .look here pple katel fren up de teenager youth an lune up a next robbery an sen him police fren dem go kill de pickney cold blooded an this is a fac kartwl is a demons .yuh see all fe him pickney dem god help dem i dnt kno how woman sleep wid dem dey blood suckin vampire

1. A ongle one friend kartel could a have inna JCF and dat wretch gone back inna uniform as much as the force did want him gone. Did ugly brute collaborate wid portmore man dem wid legal and illegal guns from 19 o long.

1. Demon u only can get off what people like him put wid prayers. Funny how when him do di tings people act like a nuh nothing and still gallop behind him bout teecha and world boss

2. Napoleon u must be a kid with talk like dat if u have read anything ive written then u would knw were im coming frm wen i say WE CAN NOT JUDGE #WorkItOut ur smart aint u

1. Ahmmm, Missa/Mistress British, the correct word is ‘where’… I know you are writing an interesting blend of patois and the Queens English (after all, you are smart and British, ain’t u? Dwl) but, even so, ‘were’ cannot be used interchangeably with ‘where’, in any language, whatsoever… They are simply two different words!
        (Full disclosure: mi idle and have waaay too much time pon mi hands! Dwl!

8. De amount a pple him an dem kill i total agree wid simpli de system shuda stay like herein uk an us de wickness dem fe talk all who him an dem kill an where is mr body disposer bright light .no man an moonie shuda chat wat him kno dis need propper clean up is nuff pple dem murder an hide behind music . Nobody never love him so g dem like me an frm i hear wat him been doin long before arrest my mind change .pple frm masel days ..who kill masell look here noh whole a dem a murderer him nmasel kil nuff den him get rid a masel buoy a kill long time an de corrupt hungry police dem was on his pay list. Facts

1. tr8888888888888888 de whole lot a dem need fe guh unda,all de wicked gal gaza slim wan a dem… nuh wonda him eva a sing bought rass bright light cuz a deh suh him sen de ppl dem body fe burn it out tuh ntn

lisa hype,kim nd many others vengeance is mines sey the LORD!

9. All de gaza slim she wey dnt got a pot to piss in one likkle gual caan fool fool an wutlis spoh from i was born dem waan prison har fe conspiracy an dem maybe she we regain har senses .dem need to arrest bright light …this is just the tip of the ice burge ..kartel misled an use from school pickney go right up …but dem loose gual noh see how him love disgrace woman look what him do lisa hype an de next girl an manymore who wasent in the public eyes bout unu a defend lucipher

10. British if u worship kartel so much go tell Bigga ford seh u a kill lizard….only in Jamaica people worship murderers anywhere else not even his music would b played on air

1. i dont worship NO ONE, find urself & stop luuuuuuuu inna ppl discussion Napoleon, thats my opinion but seems like ur on some different talk #GrowUp

11. I Despise Kartel, so till I don’t even have words to comment. the fact that this serpent openly denounce God and claimed satan as his father, is saying every thing that he is.

12. Same soh simply i naa laugh i was telling my daughter de odda night dat if him get way him murder all a shorty man dem wey she got now like how him ask dudus permission fe kill de buoy puss frm garden loll .bbc soon mek a documentary on him an shorty

13. A long time Kartel a gi orders fi people dead! yuh get a buss inna di music business…stick to music nuh and help people, instead yuh a bring dem inna badness! Him suppose to a try uplift the youths instead him a tun dem inna murderers. Shawn storm cannot fix him madda eyes now! I am so glad Weed escape and was able to testify! Woe be unto dem!

1. Quena , Cnn se weed is snitching him a bruck protocol …dem a wicked but as mi see the sins of the parents shall descend on their offspring and nuff a dem a go live fi see it

14. My personal opinion is; mi neva love all the wrongs Kartel was doing to individuals from Gaza Slim, Lisa Hyper to Ryno. I must say this chap that is defending a man who would end a mans life without conscious is really only focusing on the music and not the integrity of a man. I at one point enjoyed Kartels music but only when it started to deviate to only sexualy explicit lyrics that I could not play it in any settings, thats when I stopped listening to his music. I commend the witness for coming forward, he is not a snitch at all. Any body who was in the same situation would appreciate this man telling what really happened. For all those thinking they are gonna see Kartel at Sting. Dont hold your breath. There is a higher power involed here and he cant be bribed. May truth and justice prevail but we all know that this is hard for Jamaica.

15. MET, YOU ARE A PROPHET..
    YOU SHOWED ANYBODY WHO CARED TO LOOK THESE FACTS MONTHS IF NOT A YEAR OR TWO AGO..
    AND NOW FINALY,
    WE SEE/HEAR/READ ABOUT IT FROM THE WITNESS STAND.
    IF IT IS TRUE, WHICH I DONT DOUGHT IT IS,
    THAT THEY DIDNT EXPECT ‘WEED’ TO TESTIFY..THEN
    THAT IS BIG BREAKING NEWS !!!

YOU COULDN’T WRITE THE SCRIPT

AND FOR THE ‘STAR’ WITNESS TO REBUT THE COUNCILS QUESTIONS WITH ‘”WHERE YOU THERE SIR?'” SUGGESTING QUITE SINCERELY THAT HE WAS!
    .. AND IN THAT MOMENT..
    MAY HAVE DETERMINED MR PALMERS FATE.

READING THE ACCOUNTS OF THE PEOPLE POSTING ON THIS WALL, AND COMPARING THOSE I REMEMBER FROM METS EARLIER POSTS, WE CAN CONCLUDE THAT THE CASE IS PROVEN,
    AND NOT JUDGED.

THERE IS NO GREATER EVIDENCE THAN AN EYE WITNESS’S ACCOUNT.
    REPORTS SAY, WITNESS HAS PLACED HIS BACK TO MR PALMER AND IS FACING THE JUDGE. WHAT DOES THAT TELL YOU?
    I TURN MY BACK ON LIES AND IM GOING TO FACE THE TRUTH.
    ITS CALLED ‘BODY LANGUAGE’

AND ITS VERY DAMING.

As to ‘British’
    That is how you type in ‘The Queens English’
    (even though written in capitals for dramatic effect)

MET, THERE ARE A MILLION OF THESE DUNDERHEAD GIRLS WHO GO A LOCAL DANCEHALL WHINE UP TO TO 2 KARTEL TUNE AN CHAAT BARE FAART!!
    I SEE DEM ALL DE WHILE AM DEM SICK ME.
    DEM HAVE AN EXCELLENT EDUCATION SYSTEM WHERE IF YOU WANT TO LEARN, YOU CAN LEARN NUFF AN BECOME NUFF, UNLIKE DE GHETTO YOUTS DEM WEH WE AH DEFEND
    YET THEM CHOOSE Fi SQUANDER IT AN LIVE ON BENEFITS (Government handouts)

MET, REMEMBER YOU DID THE ARTICLE ON SOCIOPATH’S???

WHERE WERE THEY THEN??
    SO WHO GI DEM DE RIGHT FE CALL YOU STUPID??
    DEM HAVE DEM OWN WEBSITE?
    WEH IT DEH??
    BRITISH.. SHOW ME NUH?

…DUNCE TILL DE BITTER BLERDCLAAWT END.. (hiss teet)

1. memba dem cuss and gwaan bad ooo all come seh di dog neva bite him but mi have one good link whey fill mi in from the house bun dung and him did seh kartel nah see road and hold firm…. thank you always fi di support :kiss

1. He was so full of himself him really think someone cudden beat him at him own game because him tink him did have weed pat but never know him was one step ahead a dem…there were no lies published because when mi drop weed dem smady link mi fass and beg a eraseeeeeee

1. @BRITISH..

THE TRUTH HURTS DONT IT??

ALSO,
        PLEASE CUSS ME WIT SOMETHING MORE ORIGINAL..
        THAT CUSS PLAYED OUT LONG TIME !!

AS I SAID… DUNCE TILL THE PUSSYCLAWT END..

Leave a Reply to Observer Cancel reply