Pls hmid.u find out seh 1 bwoy a try tek u di ediot an have next woman with u.but based on conversation every woman a main girl.so u nah blame a next oman fi wah she nuh know eida.u an 1 a dem link and u mek she know certain tings. After unuh chat she a tell him seh she still wah work pon di rship and a mek it look like i was the issue.(him tell me).like she swear seh him is a prize.while him a tell me seh him dont want lose me.dwl It look like she used to man a cheat pon ar cz she said she knows he always would have girls in his circle but it seems she just never expected him to be in anything serious with anyone else and as me seh everybody a main girl!!So anyways the fact that me an her was in the same position and had the option to play him at his own game and protect our own heart means i had nothing to feel guilty for coz me never tell har fi sidung and still tek him serious. So me did still a link him but me know him rule him out.
Him a tell ar the lie dem and she like a right yam well a believe. Him come round everyday and a bagga tings bt him tell har seh me an him stop deal fi mek she feel good(he also tried to tell me seh him and she stop deal bt wen him realise seh mi nah fall fi dat him cut the bullshit).Me also find out bout the other girls in the mix so i dont want him for anything serious period! Him a bwoy and me only tek MAN serious.also if the tings him do to me,him do to she and dem-me cuda NEVER tek him serious😩and im only left to assume that he does coz EVERYBODY a main gyal so wa fi stop him from do di tings to dem to!😂 so its a no from all angles.maybe ‘wana b 1st place’ nuh care bout dem sumn deh.had ur fun and now u wah move on from there and took the necessarry steps,bt him a stalk u and a sen msg with people,is ok to ask her to control her ‘prize’?cz she clearly no know he still doing the most & me av a REAL man weh me wah build sumn serious with and nuh want nutin fi mess up dat!
U need to take a school book serious not a man..otay..