Dancehall Celebrities New York April 16, 2015 by Met DI PERSON SEH DEM WAA KNOW WHERE YUH WORKING?? IS IT A VERY LOCAL JOB BECAUSE EVEN IN A SUPERMARKET DEM REQUEST A COLLAR SHIRT
Dwl .. morning hun sender at least him git up everyday and guh somewhere go wuk even if a tshirt a him uniform ..dwl Den met this man really gay fi tru? Mi always hear it but mi nuh know sometimes him look like fish but mi just nuh get that vibe Reply
Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others …. Is wah gwaan fi him stalking babymada Melissa she still ova rikers, freed or gone back a Guyana?!?!?! (Simplicity soon sign in) Reply
He’s a good looking man. But the tattoos dem spoil up him face. I would cry if my handsome son put a tattoo pon him face Reply
Tattoo shop
Something dark, like a movie theater perhaps?
Sone one tell me what would mek a grown man do that to his face
Cemetery
Met yuh too bad him work at a barber shop him is a barber.
not me di sender ooo good morning
Dwl .. morning hun
sender at least him git up everyday and guh somewhere go wuk even if a tshirt a him uniform ..dwl Den met this man really gay fi tru? Mi always hear it but mi nuh know sometimes him look like fish but mi just nuh get that vibe
It wasn’t me so mi cyah confirm dat :nerd
Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others ….
Is wah gwaan fi him stalking babymada Melissa she still ova rikers, freed or gone back a Guyana?!?!?!
(Simplicity soon sign in)
is lastnight mi mind run pan har eno..whey she deh??
She’s back up NORTH.
for the same thing? smh
He’s a good looking man. But the tattoos dem spoil up him face. I would cry if my handsome son put a tattoo pon him face
Yes,he is a very good looking man and also a cool and humble youth.
Yes he a Kool and a sweetheart kinda crazy sometimes but he is very respectful