ENGLAND A GWAAN BAD FROM WHEY DAY

14 thoughts on “ENGLAND A GWAAN BAD FROM WHEY DAY

1. IS THIS A BATTYMAN?? The hand movements an neck rolling.
    A must a woman disguised as a man 1 hour worth a cussing no sah what is the world coming to.
    Who’s his woman?? A must a man him have wow from man start do live to class woman now social media a turn ppl crazy an have them acting a fool.

2. Munchy ah crosses gal, & she think she can guh round & diss up the ppl inna Birmingham, kmt she luv talk bout betta body, when in fact she’s a broke bitch lol she fi guh luk work & cum out of the dutty flat’s weh government ah pay for & cum offa live dutty informa gal, weh nuh stop run guh ah popo with the birmingham ppl dem name & ah gwan like she don’t. A she mek birmingham ah pop down, ah straight waste gal that. No man never claim she inna birmingham lol & i can’t wait fi someone box’s out her teeth, cuz she luv pick trouble & gwan like she’s innocent. Lol jiggy cuss worse than gal, but dem so called betta body waste gal deserves it lmao dun her rass jiggy.

3. A muss battyman dis. Man siddung a cuss woman bout how har underneath an tinkness fi hour an change? No sah! Wid all di picney dehdeh?? No sah him neva affi behave suh.

4. Goodie look pon yuh condition lol dem deaddddd! Kmt Issa Batty man! Hate fi see man trace ooman like it’s okay ITS IS BATTYMANISH!

5. Dutty man need fi stop gwarn like a big gal… real man woulda a box her and dun it long time but thru him is a big dickhead he is doing live fe a likkle hype….every single comment the people make he is commenting one by one. Guh look wuk and look after your pickney.. your a big old man in young people business..she diss him cause him a pick up fi dirty Karlene who look like she need a good scrub.

As fi Karlene she needs to chill the f@@k out and worry bout her surgery that ain’t even heal.. nobody is jealous of what you got your heart and attitude is dirty. You bring a 17 year old to get s@@b what kinda mother is you..You sed it was a likkle juk but you run garn a police after you go to the woman house. Your just as broke as munchy you borrow fe duh surgery cause you no you wasn’t on the ryan king show after you cuss munchy like darg about not hosting the show and being taken off and look who was winning on stage.the wine whe a mad you bc you had to send it to kingmix up the man whe you a pay fe dis the woman. How you hate har suh bad..Wha she duh u suh. You need dance lesson cause yu can’t wine and yu can’t dress to save your life. You talking about munchy follow u… let’s see she had surgery first… she wore the blonde wig first and she also was riding with Debbie friend killer Dimond first she was global first with the barrel video so where she following you. Every one you a ride with a laugh to the side a d you know it. That’s why you run garn whilst Debbie party was this weekend cause u no she will diss u up as she has done already after and dash you to the dargs fe nyam.

Imagine you all put designer body in the mix up…I did warn them about you narstyness nothing whe u duh good you are a crosses. Them nuh need your negative drancro vibe inna them business

To all you talking about munchy house she has already stated it’s council emergency accommodation and she is waiting to be house just like many uk citizen had done past present and future. Yes she does some dickhead shit to but unu need to Lowe her now man