Birmingham hot right now so mel glass house get catch with Omar Bondstreet . Omar wha happen to Kelly ? So mel u lay down in a lap n you husband come catch you him should a just a beat you dog Shit Mel u fuck too much . Omar u a friend killa d man bring u a Birmingham and u betray him , not like him want mel but check yourself does she really worth ouno friendship cause killa Fila no waah see u Bk enuh u is not a friend . Ppl ppl mel husband catch her with Omar Bondstreet wooiiie what a saga
Love the dress .
She looks nice
^^^^^^^ :ngakak Like forget the fact that she’s a hoe, her dress is nice HAHAHAHAA JMG commentators are the very best yet :ngakak :ngakak :ngakak
:ngakak LOL
Something fishy about him. In fact something fishy about Di whole “Bond Street Crew.” Dancehalls clowns.
Bond Street man fish
who mel?? And why killa filla vex fi huh
Look nice together
These people big mad, what a way them look good together though. Bondstreet to the world. Killa filla your fake page naa work. Them a happen.
Mi Fren Good Juju Mad Dem
Woman looking like dis will always be mek prablem
Clunis dead
I don’t understand this story
Dem nice dem deserve each other. Killa filla ole and ugly dats why him starting all the rumours. Poor him