Sources say there is a video of the Dancehall artiste hitting her friend Faith in the face. The person who has the video was told not to distribute it because Faith would be pressing charges and pursing a civil case.
14 thoughts on “EVERYBODY A ASK FI DI SHENSEEA VIDEO”
or because Romiech buy them out..releasing a video not going to interfere with the court case ?
Leak di video you… Wedda case or not if a public something ano muss yuh alone have video. Suh goodie a stab up ppl? But a wah dis. Suh she come prepared fi stab or she a walk round wid knife?? But a whey di @#$!&% a gwan. Interscope a one a di most devil ish record label a dung hill she a guh. She bow out which ano nuttn new dem been have it from Jamaica a mek she skin out a show har pussy tuh di world. Jah jah when yuh nuh know essi. One way ticket tuh hell dat tek.
See it was a group a dem from Mona days.. she beside har name Shian and she stop deal with Shen because Shen did a try rule har and she never in a that
See Shian de.. a same suh she did a try rule she and she cut the link from Mona days.. Shen a nuh real Fren she is a big hypocrite and bully .. love fi rule ppl and when that na happen she stop deal with them
Shen is a likkle bitch from high school .. me use to see how she treat har Fren dem from back then.. and most a them cut the link.. See she in a the pic she name Shian Shen use to try rule she but realize say the girl never in a that and cut are off.. Shen is a hypocrite and a bully kmt
Which is rite! U can talk bout people badmind yu all day long but more while a unnu same one flop unnu self. You’re human like everybody else but there’s a right and wrong way to go about things. Shenseea is a brand and you should be protecting your brand at all cost.
Like she think she is Cardi B. This is ridiculous , I hope the girl sue her. You idiots need to manage your emotions you don’t attack someone. If they owe you money take them to court , simple
Go get that money girl,romeich u try tek every bookings from now cause civil suit anuh petty cash fi pay out when the plaintiff win. All me brain and me foot bottom mi woulda seek damages fa.
or because Romiech buy them out..releasing a video not going to interfere with the court case ?
Leak di video you… Wedda case or not if a public something ano muss yuh alone have video. Suh goodie a stab up ppl? But a wah dis. Suh she come prepared fi stab or she a walk round wid knife?? But a whey di @#$!&% a gwan. Interscope a one a di most devil ish record label a dung hill she a guh. She bow out which ano nuttn new dem been have it from Jamaica a mek she skin out a show har pussy tuh di world. Jah jah when yuh nuh know essi. One way ticket tuh hell dat tek.
So Shen is a real bad gal eeh
the hugging Shenseea Pretty deh doa. I wonder why them fall out ?
See it was a group a dem from Mona days.. she beside har name Shian and she stop deal with Shen because Shen did a try rule har and she never in a that
You know a who a Shian Father ?
See Shian de.. a same suh she did a try rule she and she cut the link from Mona days.. Shen a nuh real Fren she is a big hypocrite and bully .. love fi rule ppl and when that na happen she stop deal with them
Shen is a likkle bitch from high school .. me use to see how she treat har Fren dem from back then.. and most a them cut the link.. See she in a the pic she name Shian Shen use to try rule she but realize say the girl never in a that and cut are off.. Shen is a hypocrite and a bully kmt
Which is rite! U can talk bout people badmind yu all day long but more while a unnu same one flop unnu self. You’re human like everybody else but there’s a right and wrong way to go about things. Shenseea is a brand and you should be protecting your brand at all cost.
Like she think she is Cardi B. This is ridiculous , I hope the girl sue her. You idiots need to manage your emotions you don’t attack someone. If they owe you money take them to court , simple
Go get that money girl,romeich u try tek every bookings from now cause civil suit anuh petty cash fi pay out when the plaintiff win. All me brain and me foot bottom mi woulda seek damages fa.
Shensea is an annoying fuck
She not that cute with her witch nose.. little money get to her head
Wait isnt this her best friend???? A wah really a gwannn???
This is also a criminal case, assault occasioning actual bodily harm is the charge. She can go to the nearest police station and report this.