I DONT KNOW WHAT AMERICA IS COMING..BUT I THINK NOW IS TIME FI MI TEK MI POLITICAL BLOG SERIOUS BECAUSE IT SERIOUS OUT YAH NOW ..YUH SI DAT JEFF SESSIONS …THAT GRAZMITE LOOKING SLEEZEBAG
12 thoughts on “EX-CIA DIRECTOR LICK OUT PAN TRUMP FI FIRE MCABE”
This so sad…2 days before he is eligible for his pension- very cruel!
You house mentality niggers are just as deplorable. Which bumboclaat whey you stay and here say Comey and McCabe corrupt?! To shit on that man career is phucking wicked!
Freaking smaddy call mi an everything mi write get lost Cho mane. Dem nuh wants mi told di what’s goings ons… But by di time dem done everything affi go lick dung, burn, drown out, and freeze over before we can stawt a new. Di blueprint plan whey dem have wrong. Only people dem wah a mek sense inna politics, wah actually care about di ppl a who dem a kill off yeah. Yow it just deep a whole day post up Dem met di ppl dem fi know Wah a come fi dem everyone cyaaah mek Sense but dem can learn fi mek sense.
You up top,dont make mi diss u. Him need fi start with him self and him big friend dem. What makes you think he isn’t exempt? If dem a gwaan with f**kery him a the leader inah dat. Please dont come iver here with that shit. Please!
I dont know if you guys are aware, when ever you see certain commenters defending Trump (esp on black and Jamaican blogs) they are paid to spew their messages and agenda. So please ignore them and do not respond.
This so sad…2 days before he is eligible for his pension- very cruel!
We r heading in a constitutional crisis!!!!! Sad days r ahead.
Why dis man tink dis orange man kno di meaning of these very big word him Using. Him nuh si di orange man have the brain of a two year old
Cohen can translate it fi him. Cohen shall feel the wrath of the creator one day.
Jeff sessions last days shall remind him of his evil self up till him last breath.
Ase
Trump is rooting out all the deep corruption in those security services, you people haven’t got a clue about the £$#@ry whats really been happening…
But you do right? Whatever
You know though…go hold a proper suck yu madda.
You house mentality niggers are just as deplorable. Which bumboclaat whey you stay and here say Comey and McCabe corrupt?! To shit on that man career is phucking wicked!
*hear….all hare, hair, air at this point 😉 when replying to some a unu.
YTL grammer fixed. Lolol
I miss u though PP for real.. hope u stay bless n keep doing you☺️☺️
Freaking smaddy call mi an everything mi write get lost Cho mane. Dem nuh wants mi told di what’s goings ons… But by di time dem done everything affi go lick dung, burn, drown out, and freeze over before we can stawt a new. Di blueprint plan whey dem have wrong. Only people dem wah a mek sense inna politics, wah actually care about di ppl a who dem a kill off yeah. Yow it just deep a whole day post up Dem met di ppl dem fi know Wah a come fi dem everyone cyaaah mek Sense but dem can learn fi mek sense.
You up top,dont make mi diss u. Him need fi start with him self and him big friend dem. What makes you think he isn’t exempt? If dem a gwaan with f**kery him a the leader inah dat. Please dont come iver here with that shit. Please!
I dont know if you guys are aware, when ever you see certain commenters defending Trump (esp on black and Jamaican blogs) they are paid to spew their messages and agenda. So please ignore them and do not respond.