FELL FELL BELLY INVESTIGATION

50 thoughts on “FELL FELL BELLY INVESTIGATION

1. @KK – No man har head side ah pick out.. Yuh nuh see how it thin… Or maybe it’s a bad contrast with the weave to real hair ratio… sumin needed doh

1. Felisha need 15 sessions Lopo and 3 sessions a tummy tuck…dwl gel plz do u belly before sat day so u can look decent fi once in yuh life…n plz suck out the tire outta u broad back it look disgusting.

2. No but what has this world come too? If the child like how God make har leave Har… Mi see bay fix agwan and them still can’t hold a man… them need fi fix them underneat Shamar look like a man atleast she nuh hard fi look pon…

3. This sound like Shamar send this in… Shamar if you didn’t need 15 sessions of Lipo and 3 sessions a tummy tuck then I don’t think she needs it either!! a suh yuh did look tooo!! You need to go fix yuh mugly face… yuh look like a running back!! Bout broad back yuh back look like it can fit a 60 inch tv!! handicap looking ugly man face looking!!! cellulite a kill yuh.. mi nuh care bout you and har but it hurt mi how yuh feel yuh a somebody!!!! Yuh nuh tired fi hear yuh name in a mix up!

4. The girl have no edges. All she do is walk and thief the people dem clothes outta the store. Troy nah stop give her bun she a man clown for real. She need to lose weight before she have a heart attack and she need a breast reduction but if she lose too much weight her head still going to big as f**k and her body hoing to be small. Fix your teeth and stop buy expensive clothes what a gal mouth nasty

1. How u sound so hurt Wat the girl do with her life. Stay good looking rich ppl nuh worry bout ppl . U stay bad u on pink wall ah mind the gyal business before u go fix up ur pussy and mouth weh can’t keep no man. Weh ur man deh u guys don’t have one u need fi suck ah hood an mello ur chest bitch

5. Man a give women bun is a common assault everybody get bun at least she have a man fi give har bun nuh man nuh own unuh a pay under cover f**k unuh get!!!

6. A bare girdle this big fat stay bad gal wear, you notice you never see she tek a full picture back way because her ass flat till the whole a it in her back. She swear she stay good,she haffi mine troy down to the grunge because she swear troy only want she lol. Troy use felesha till it look bad, all Jesus and him 12 disciple know seh troy love him baby mother world without end. She need to stop wear small tight clothes, and wear her size because under her stink like, the ppl them talk before on pinkwall that when she thief the clothes them and put them under her, and come a road come sell them, them stink. Lipo or tummy tuck caah help she, because she need a whole body surgery and alot of fixing. Felesha don’t have no shape, one evil wicked gal weh walk and fren everybody, then turn round an chat them. She fren neybaby pon Instagram and troy f**k neybaby an walk an talk bout it, and seh how she a freak and her face look like pitbull, and nothing bout her appealing. Idk who troy nuh f**k lol. Now she a walk wid chin-daboss, at one time it was charisma was her good fren lol, all rat face tanisha. Felesha change fren suh till, nobody rate this big stay bad gal, all she do a walk an tell bare lie and swear she rich, atleast shamar look way better than her, even before shamar did do surgery cause shamar did always have a nice body. Shamar idk why yuh never lock up this bitch when she did tek boosting an cut yuh, cause she swear she bad, somebody need to f**k her up make her learn her lesson, cause a nuff things she duh ppl an get weh wid it, but god not sleeping evil wicked felesha.

1. SENDER IT LOOK LIKE TROY F**K AND DUCK U EXPLAIN WHY U REALLY MAD. AH REGULAR UR FRIEND STAY BAD SHAMAR GET BEATEN TILL IT BAD GO WORRY BOUT URSELF BC IT LOOK LIKE SAVE A HOE SHAMAR SEND U FI COME DEFEND SHE

7. Shamar dun her yes jus like how yuh did mek video a dun her, how she Fava wrestler lmaooo. Troy f**k sade Nick Klein baby mother, sherifa upscale barbie, etc. And the list goes on, and the gal walk an fren all her mate, and tek picture wid all a them smh. A felesha write the book fool and publish it, because I never see somebody fool fool suh yet, and don’t have no sense to man. Get off public assistant felesha, and stop lie to troy how government don’t help yuh, Troy need fi tek him money an go look a room because the amount a time yuh send man pon him, and call police pon him an walk an cry to ppl how him beat yuh, but yet still yuh have him in your public assistant apt. Because yuh so desperate fi a man, suh yuh tek all the beaten and embarrassment out a door from him, an ppl nuh stop laugh off a yuh an chat yuh but a that fi reach yuh cause you always in a ppl business an chat everybody too, your mouth is not yours felesha. Nobody stay around you for too long, look how yuh sister change her life and baptize (pinky) go in a church too cause man done pon yuh longtime, all yuh duh a party an hype pon Instagram wid yuh fairytale life, like yaah somebody. Go fix yuh teeth like weh anonymous said because yuh mouth big an nasty fi true. Neybaby face look like pitbull and yours look like sherek, the two a unuh waah put in a barrel an dash weh. all the ass neybaby guh inject she still look like a boy, fake batty neybaby (renee) it nuh fit yuh, stop try keep up wid apple, KerryAnn, Barbie and her sister Christine (dice-pinapple) cause yuh tuff like an swear yuh can dress, tiefing renee weh walk an tief clothes, go look a job and sort out yourself in america, yuh deh Farrin too long and nothin, unuh set a bitches is a disgrace. All unuh talk bout a bag, shoes and taking ppl man weh naah own unuh up, unuh life sad like funeral.

1. QUESTION FEL EVER BEG U OR SUCK HOOD DUN OUT PUSY SHAMAR YET NO BLOODCLATT NITE SLEEP. I DOUBT IT BC AH FLOOR YOU HIGH CLASS GYAL DEM SLEEP PON. UR FRIEND BOAST BOUT BAG AND SHOES AND NUH STOP WEAR HER FRIEND TING.WHICH GYAL IN AMERICA FEL AH BORROW NOBODY TINGS OR RUN DOWN YET. TELL SHARAM STOP SUCK PUSSY AND LICK OUT BATTY FI BORROW HER FRIENDS TINGS HER FACE AND BODY WANTS TO COME AGAIN. AND YES FEL CAN WALK AND TALK AND HAVE ANY FRIEND IN AH AMERICA IF SHE WANT.

2. JUNE BEFORE U COME ON PINK WALL A MEK STATEMENT U NEED TO COUNSEL UR FRIEND SHAMAR. AND TELL HER THT THE YOUNG BWOY DEM DEH IN AH THE FEDS NOW. BC HER PUSSY SALT. NOBODY NUH WANT SHE ALL THE HYPE SHE HYPING SHE UGLY NUH BLOODCLATT. SHE NEED TOO GO SIT DOWN NOW SHE NUH YOUNG AGAIN SHE NUH TIRED OF BEATEN NOW

8. June under u probably stink an ur.mouth thats why u have time to run ur mouth cause no man no wah u sound like u hate the girl bad

9. Shamar yuh need a job you need something to do Man dead pon yuh pot a cus kettle to rass look who is calling someone a wrestler JMG pot a cuss kettle the two a dem life sad Mello jus cus the running back and tell her seh nuh man nuh want her Shamar yuh Fren them hate yuh a pay laugh them laugh off a yuh n chat yuh and boos yuh fi fight then run left yuh move gone a Connecticut gal yuh live in ah the one bedroom with u n yuh pickney them and nuh stop sell them food stamps leave the young gal dem alone yuh beg fren from renne and secretly hate har yuh hate the whole of yuh fren them cause them life sort out n yours a run chew yuh hand like water and every man weh yuh tek yuh introduce to yuh daughter yuh fi do better yuh need a man fi yuh self baddd all the body do the man still want him wife yuh try everything and yuh fail good gal just tek a lost yuh nuh stop sing Lonley nuh leave yuh alone now yuh a try with Nardigetmoney but it will be another epic fail cause yuh hole old n tired

10. How dare them talk bout apple a my cousin and J deh straight Freaky gal a them gal dem him love all the body do its a regular smugglar girl from the Bronx have him lock

11. June sound like transvestite munchie weh doctor rob she her money cause she do belly breast an still look like a man and worry bout everybody business except hers we a spoil an everything she a write is really bout her self cause young gal swipe we Marcus give u sleepless nights till it bad all when u buy him shoes fi 600 fi wear first a a kiss a urine party him don’t want u him hate us an hate Sehgal him breed u

1. YEA SHE FAT BUT SHE NOT WORRY BOUT YOU AND YOU AH WORRY BOUT SHE WHO LOOK DUMB NOW. ONLY FAMOUS PPL GET TALK BOUT BIG FEL FEL STRAIGHT

12. Picky Picky head ms.Piggy felesha, sherek, hippo, humpty dumpty mi naah tek back mi talk shamar look way better than felesha by far, all when shamar never duh surgery. What away unuh hot fi my comments, mi free fi talk jus like everybody else weh a run in an a defend this fat f**k as if she look good, unuh know damn well felesha big fat am stay real bad. Unuh mad cause she a send unuh ova yaah fi defend her because she nuh brave fi come pon groupie an say shit, because nothing come out this bitch mouth is real. When she cut shamar she same one did a beg shamar fi nuh lock her up, but she fi got fi tell unuh pissy tale that. shamar lock her up cause a boosting she did tek that night, ketch her one an one an beat out her bloodclaat, mi done talk. Unuh come fight mi post now, idc lmaoo. Felesha wid her big bang belly gut, 1 baby an yuh stay real real bad. Troy chat yuh like dog a road, stop mine man big bitch yuh nuh tired.

13. Bitch watch back shamar video when she tell felesha seh she a bounty hunter, suh bitch I can never waah beg felesha a night sleep cause troy give she enough sleepless nights,weh she haffi drive hrs a night a look fi him, a regular thing fi she an always a call gal phone bout troy. me naah mek no bwoy have me suh, yuh mad. Me love myself, felesha yuh never born out a love, suh yuh think mine troy boy an thief clothes fi him is love, you think him beating you is love either, no bitch it’s not love. Yuh dress up in a nurse outfit everyday a post pon social media like yaah certified nurse lol stop trick the ppl them because yuh know God well yuh never finish high school (truman) yuh dunce bat, you is a drop out from 10 grade, the time yuh tek a mine troy an tief down store fi him guh finish school dunce so call hot gal, poor you.

1. JUNE U MAD AH WAH TRUE FEL NUH WAN BE UR FRIEND BIG UP STAY GOOD FATTY SHE NAW RUN DUNG NUH GYAL TINGS WETHER IT BUY HER THEIF ITS HER. FOR EVERY MAN THERES A MACOT AS TO EVERY WOMAN THERES A MASCOT. IT LOOK LIKE U WAN BE FEL AND TROT MASCOT MY GIRL I NO SEH U AH CHAIR FOR THEM. BADMIND GET THE BEST OF THEM. WHY U NEVER DEFEND SHAMAR WIT ALL THE OTHER ASS WHOOPIN THEM WEH SEH GET . SHAMAR AH NUH BAD GYAL..GYALMEK SHE RUN UP AND DOWN ON WHITE PLAINS RD. BAD GYAL NUH CALL POLICE SHAMAR A PUSSYYYYYYYYYYY

2. JUNE IT LOOK SHAMAR SUCK UR PUSSY REAL GOOD BC ME NEVER KNOW WOMAN FI COME DEFEND A GYAL SUH. YES FEL FAT SO WAT BUT U FIND TIME TO COME MND THIS FAT GIRL BUSINESS U SAD BAD. U A CHEER FOR SHAMAR I BET SEH THT UGLY BITCH NUH KNO U. FEL NUH NEED TO DEFEND HER SELF AT THE END THE DAY SHE OUT IN THE WORLD TAKING CARE OF HER FAMILY AND GETTIN TOO THE MONEY. U FIND TIME ALL DAY TO WRITE AND COME CHAT SHIT. WEH UR MAN DEH BC IF U DID HAVE ONE U WLDNT IN FEL BUSINESS SO HARD BITCH U LITTLE MADD OR BIG MADDDDD

14. June we see u hurt over the fat gal write ur real name cause cause u behind a computer a give the fat gal whole heap attention u sound very unhappy u know everything boutique the girl life u is her #1 stalker look like u take troy a want troy r she f**k u man a your yard if u even have one only the sad ones do this u been a watch her u gone back to shaman video June say urban name since u a bad gal files have this is urgent #1 stakes an fans he put up up an she no bag gal on here writing shi a call shamar name every minute u a look second why u nuh beat her you all name the girl occupation no Sah June me know sure u have a good paying job

15. SO REALLY SHAMAR STILL AH CHAT PPL. SHAMAR U NEED TO WORRY BOUT HOW YOU F**K MAFF AND U FRIEND UP HIM BBY MOTHER DK. AND U AND THT GIRL WAS UP AND DOWN THEM SEH IS U MAKE WHOLE HEAP OF THE 4TH MAN THEM GUH JAIL SALT PUSSY SHAMAR. SHAMAR U AND UR FRIEND GRAB BAG. U CALL POLICE ON FEL WICKED GYAL. LIKE APPLE STILL NOT FIGHTING CASE FOR THE THEIFING. U NEED FI STOP WORRY PPL LIFE AND GET UR PUSSY WASH OFF IF THT CAN HELP U BC BITCH BEFORE UR MOTHER BRING U INTO THIS WORLD U SALTTTTTTTTT….

16. JUNE: the post was about Felicia and yuh ah call up other ppl name. People like u ah informa!!!! Sade and Troy ah from school days before Nick or Felicia come in the pic. And u can ask anybody that because I went to school with them so I know. Yes Neybaby nuh 2 pretty but I don’t get how she come inna dis. U saying Troy don’t want her but ah deh suh him live how much years now. I don’t understand what u getting outta this I so caught up in the ppl dem life. I hope u getting paid good money as a new reporter and ur life clean.

17. Shamar a you send in this yuh fren dem seh yuh shame like dog oh my god mi sorry fi yuh no man to service that lean malfunction body how yuh fi seh fatty nuh born out a love everybody ina bronx know them lil girl deh grow good never lacking she born and grow with mother and father Shamar r parents them did deh from woppy kill philop dem lil gal deh grow in a home with back n front yard hose keeper puppies and pets do you know your daddy? “British accent ” lol no you don’t yuh Mada was a prostitute dead from AIDS and yuh look like yuh a follow in her foot steps!!! Young gal like Fel Fel yuh a worry bout yuh have like 15 years pon the lil girl and her daughter not sleeping in her living room like the piece a room yuh put onto the living room fi your 2 the daughter room have closet gal a live good every minute she upgrade har daughter how dare you worry bout lil girl weh a do better than yuh!! BIG WOMAN WEH SOON BE GRANDMA! GET yuh priorities together Shamar show us weh yuh son and daughter sleep!!! Every time mi see fatty post pic she a cook clean or spend quality time with her daughter or a love jones with har man if yuh ask me you could learn a thing or too from fatty Shamar nuh man nuh own yuh a bay hide yuh hide n tek ppl man the Troy a gi bun and nah guh nowhere some ting must good bout har you a teef and mine man and it never work for you so clearly that ain’t why Troy staying a good hole hold man Shamar maybe if yuh stop use yuh mouth and learn how to quint it you will get a man to call your own :-* please come off a ney name because a you guh beg fren ca yuh nuh want a proper beaten yuh start buy neybrand the lil girl them ambitious one a entrepreneur the next a nurse and poor you a no body in foreign

18. Nasty chin-daboss pon Instagram and sexytee ( tanisha) STD hole Tanisha, rat face tanisha unuh stop buy out nasty felesha topic, because she same one walk an chat unuh too, me par wid the whole crew sometimes an me know shamar don’t fraid a miss piggy fi shit. An idiot gal sade and troy was never from high school days, get your facts rite bitch, everybody know who an troy did deh from high school, the whole world don’t know abt no troy an sade from high sch. Plus when Nick Klean did deh wid sade troy did still a f**k her, bitch stfu cause you know nothin. Look like felesha did tief her lame clothes them give you mek you ova yah, cause nothing weh felesha a tief is no pieces, anybody can go in a store an tief cheap an clean, all mad ppl can duh that bitch, get a life. An mi free fi call neybaby (renee) name cause none of the gal them in the crew like that bitch, she love attention suh till it look bad. all KerryAnn chat she suh bitch is my mouth. Mi born here suh unuh caah duh mi nothing, tell renee guh sort out her life and stop live off of her mother Stephanie pitbull face renee, and suck hood chin- Daboss unuh ugly like, chin stop f**k fi free cause everyday yuh throw words pon fb cause yuh baby father youngy leff yuh longtime and find a better girl, suh a it a mad yuh cause him post her pon him page numerous times, the time yuh tek a defend felesha move out your mom house nasty bitch, cause yuh baby father youngy walk an talk how yuh nasty an yuh nuh clean. If mi fren shamar wah walk an f**k an suck is her life, why unuh so mad, unuh guh drink a gallon a bleach.

19. Fatty always look good mi nah lie and if fatty comfortable in her skin mi nuh understand what the problem is? So basically you are cussing a girl that love herself because yall insecure bitches fixed every part of you and still hate yourselves wow

20. JUNE: Sade n Troy was from 9th grade. But that’s besides my point. Your talking about ppl being mad when it comes to Shamar. But y u so mad at Fel, Ney n all the names u mention. I’m sure u ain’t the only person ur man if u have one Eva f**k… nobody is perfect so stop throw stones.!

21. Felecia this is you commenting defending yourself dwl what a clown. You annoying nobody cares for you so stop it .trrpy only stick around cause he have no where to live and he drive your truck so go sit down. You guys stand separate all the time in party cause he want to find fresh meat lol you can’t even breed fi dah man so stop you bag ah chatting all you do is run you mouth go get a shape and stop make Troy run ah road

22. Lmaooo chin yuh Fava horse fi true, dead…Anonymous you said that rite lol A pon the floor mi reach. wid her f***d up big nose, bitch swear she cute dwl, i cant with this wanna be jamaican.

23. You up top the amount a man felesha f**k a bronx, this f**k box a gwan like troy care about her smfh thats why him f**k all bout an nuh care if she waah hear, cause a him run fi her head. Every lies him tell her the big fat bitch believe. Troy will forever be troy, he will never change for felesha or nobody all if him waah live there for yrs, as weh anonymous said he dont have no where to go so of course him a guh stay there bitch, dohh lmao and that’s him using her once again lol. Yall dumbass come on groupie talking bout she cook an this an that, anybody can cook an post pon social media like them a good mother cause social media mek unuh think unuh a somebody.

24. Felesha stay bad like fat and don’t look good and har stay bad black fren tanisha sexy tee weh walk and f**k and suck everybody with her infected pussy I can’t wait for Shelly belly to beat her she and felesha f**k like dog and mine man fi man want her lol big fat stay bad felesha weh love chat people and have more chat pon she more than anybody else she. Needs to go do her belly she really don’t look good and she a young girl it look real bad the money that she a tek a mine battyman Troy weh suck pussy like dog she need to take it and do her self mi nah lie fat bitch felesha yu really don’t stay good yu look bad fi true and you aids fren sexy tee weh live in har furnish room on Burke weh can’t even pay har weekly rent it pile up on har because the old man hammer don’t want to pay it not even him nuh want har weh she cant breed and walk and piss up the place mi hear seh she go brt weekend go piss inna Tamara E&T bag lol she go out go drink and piss up ppl bed lol nasty gal she and har fat fren two of a kind stay bad like

25. Fel fel you a beat dem bad good pussy over do up body nuff a dem do dem body n nuh man don’t stay with dem dem need a life with some papers

26. June needs a man she has too much time on her girl you don’t have no job clearly but no house errands to attend to lord you still on felfel seems you hate the fact that Troy and the girl not leaving sicks you have no one to lie to you and for you to believe seems you not worth no one’s time aww poor June

27. Fatty not hurting nobody head she’s fat like seriously who want to be be fat and look like that are you serious fat stop wear from whoopi kill Phillip felesha fat and tan bad not even stay bad tan bad bout hurt head girl bye

28. Fel fel need fi stop nyam out troy batty cuz it nah work my girl him still ah run be hide ah me lml, n Sexyt need fi stop throw word pon Shelly belly cuz Short Mon nuh want sexyt pussy weh ah shot ppl,the Mon nuh stop chat bad bout her n ever ah run her lik dog …sexyt all ah fuk troy from Briggs n ever ah post him pon her page,mi hope him Bby madda beat out ur bc wen she drop da belly deh never c ah girl weh nuh have no sense suh (Valda) hole saltttttttttttt bad sexyt need fi born ova dem shoulda kill ur bc last year wen the gal bust up ur face inna dance weh ur guud stink pussy fren fel fel did deh fi save….u fi jus kill urself cuz u is no use inna America