U know say a no Jamaica this tho the wicked liaaad man whey do the voice over is Jamaican but this set of women sounds trini boy them love pin everything pon JA tho smh
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Gal yah fool neva you mek a gal bigga dan yuh hold yuh lol.. yah fi send lick n run run een send lick n run off again n if yuh cyaan manij yuh stone n bakkle it dwl.
Lick her bloodclaert fatty bout she a war fi Kokie!!Stop the fighting,so early in the morning.. well we know our cameraman is multitalented…him can ryhme so him poetry up n him can sing!
The chick who fatty duss out has a fantastic pair,she can get IT!!Some sexy chicks in the background too except for the one smoking,how disgusting!
U know say a no Jamaica this tho the wicked liaaad man whey do the voice over is Jamaican but this set of women sounds trini boy them love pin everything pon JA tho smh
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Gal yah fool neva you mek a gal bigga dan yuh hold yuh lol.. yah fi send lick n run run een send lick n run off again n if yuh cyaan manij yuh stone n bakkle it dwl.
Oh gosh, fatty don’t even want to fight but that commentator is either a real bitch or he’s right, IDK…lol. Gal-a-fight-ova-man-dem-deh-days-Done…
Lick her bloodclaert fatty bout she a war fi Kokie!!Stop the fighting,so early in the morning.. well we know our cameraman is multitalented…him can ryhme so him poetry up n him can sing!
The chick who fatty duss out has a fantastic pair,she can get IT!!Some sexy chicks in the background too except for the one smoking,how disgusting!
Thats not a Jamaican accent
This is Trinidad not Jamaica
Anybody hear the Camara man.. this need the cops
small island foolishness dis
I HATE and LOVE the commentator of this video….. him funny ya fuk….
yawdi women no fight so!!!! come again!!