FILTER FASHION

Met me really wudda like know when alex platinum and “white girl” krissi aka paris tun bestie to rass? She change bestie like di weather to baxide suh wah happen to twiggy?? Twiggy anuh ar bestie agen dwl so tru she kotch up a alex yard inna jersey she and him tun bestie del she run off not even 7 months good and him tun u bestie a ready lol krissu unu sad u sell p**si fi a living and yuh so call bestie have man a sakka sakka him batty lol u need fi stop r*ss wear makeup 59 times lighter than u skin complexion see u inna brooklyn weh day and cudnt believe a u but u not dat brown face white and body well black inna real life love r*ss filter

krissi
plat

15 thoughts on “FILTER FASHION

1. Mi see she and di Baddi Shantira girl look like dem have a falling out over the weekend. it was di girl birthday dinner and it look like krissi did a try out do her and then was talking smack about her wack ass dinner. dem people here can have best friend u si. Cause ina wah day yah a she and Shannon did busy busy a sell fu(k from state to state.

2. A MUST KIRK AND BADDIE_SHANTIERA AKA ILLEGAL ALLIEN LOTTO SCAMMA, PUT THIS UP – KRISSI STOP F**K WID BADDIE, SHE FIND SOMEODY FI SUCK HAR PUSSI BETTA AND DEM HATE KRISSI, CAUSE SHE LOOK BETTA THAN MAN LOOKING BADDIE – DEM ALL ILLEGAL AND RENT ROOM TO ROOM AND WORSHIP CLOTHES – ALEX UGLY AND DI MAN DEM JUST F**K HIM ONE TIME AND LEAVE HIM- BATTY SCAMMA STILL LIVE A MAMA HOUSE AN A PUT UP PEOPLE – A LIE DEM TELL SEH KRISSI SELL PUSSI – THAT GIRL ONLY GIVE FREE F**K SHE DONT KNOW HOW TO ASK FI MONEY BUT SHE LOOK BETTER THAN ALL A DEM AND DEM JELOUS -MET A ONE WHOLE SETS NASY ILLAGAL BATTY MAN AND SADAMITE SCAMMA – ALEX ACT LIKE HIM BETTER BUT HIM BATTY A LEAK RED WATA WHEN HIM MEDICATION RUN OUT – MI DONE – MI AGO LOOK SUTTUN FI THIEF – BEFORE MI GUH A COURT

3. SHANNON FI LEAVE DI GIRL ALONE – A SUH WHEN THE GIRL GUH OUT N GET HAR PUSSI SUCK BY OTHER SADAMITES, SHANNON GET MAD, PUT HAR OUT AND TRASH TALK HAR – SHANON IS A EVIL WICKED BITCH – SHE USED PEOPLE FI WEH SHE CAN GET OUT OF THEM, SHE TELL PEOPLE SEH KIRKY GOTHIC HAVE DI SICKENESS AN A TEK HARMONE PILL, AND DEM A BEST FREN , SHANNON YUH FI STOP IT. CAUSE DI JAMAICAN SCAMMING POLICE A LOOK FI UNUH, DEN SEH YUH USED DI OLD WOMEN CREDIT CARD WEH YUH A LOOK AFTA – SO GWANE ENJOY UNUH TIME AMERICA –

1. My girl/boy yuh need fi use a different name yuh frequent ova here an mi know yuh know someone name Latty already… Met yuh need fi have a ting weh when dem type dem name it tell dem it already taken.. matter of fact mi know wah mi ago do.

4. Yes me realize dem in a big big competition wid each other but KRISSI try get some accomplishment while u at it.. big nose BADDIESHANTIERA sell but at least she a hustle n gaw school too. Come yah BADDIE u need fi tell we how u gaw school without SS# cause me have a likle fren weh well wan know how fi beat di system dem way deh

5. Shannon stay bad no bloodclate she can’t walk inna krissii shoes no day she fava man with her ugly looking rass. Shannon is a tranny a bare f**k she Tek in her ass and mouth more than her pussy and walk and chat people and live inna a coob a Bronx. Because krissii upgrade from her she chat the Gyal every day and done her say krissi nuh have no ambition when she a do much better than Shannon. All inna Shannon head a clothes and shoes that’s all she worship with her dutty house that wyaa clean out

6. The whol a unu on this just make the girl feel like celebrity cause unu just deh pon she daily unu don’t have no sense I swear.. unu can make people life bother unu though. Unu fool like dwl

7. Nah lie shanon your pussy nah bunn you yet!? From Montego Bay you run that loose pussy red. You always be in the mix, clothes assets gyal. Shanon can not style Krisi no day, har arm smell bad and her crothches too. Shanon love mix up sah a she tek picture the odda day a bite Krisi batty for gothic fashion,now they in feud. These hoes change friends too fast. Friends like them people don’t need enemy.

8. Is this the same shanon Weh deh wid the big red nasty man name Chin waoiiii come dash out some more of her file, u mean to se dem a hype and Dnt have any papers what a rass If Donald win!!

Leave a Reply to Uglyshannon Cancel reply