The man don’t have no Aids.. unnu stop telling lie pan him. I know him very well.. Ppl love spread bloodclaat rumor. Unnu low di ppl dem Reply
Him have it! Am a family friend who knows for a fact but he is on meds! Sleep with him since u know him no have it and tell us how it turn out for u! Reply
No him dem say have Aids
A must yo mother give him
you must know, you don’t see the man look sick, look at his face, the man is sick.
Stop tek set pon ppl cause dem bus him secret…. Warn dem ah warn di ppl cho…
Yes he has it. So Bronx ppl be careful. Him woman name is Sophia.
Yes that’s him n trying to infect other people
The man don’t have no Aids.. unnu stop telling lie pan him. I know him very well.. Ppl love spread bloodclaat rumor. Unnu low di ppl dem
oh yes do
Stop lie he’s HIV+++. @Met run dis yah back cause it could save somebody life.
Him have it! Am a family friend who knows for a fact but he is on meds! Sleep with him since u know him no have it and tell us how it turn out for u!
Go suck unuh mumma a she have aids