Dancehall Celebrities New York January 21, 2015 by Met Woi him reach all ah dance weh this world ah come to? Gyal is either you need a tummy tuck and dis frock nuh fit you
Kiss mi rass, mi see de title FISH and CHIPS and think say it have something fe do wid food/restaurant. Little did I know that it had a lot to do wid indigestion! Damn! Reply
Bwaaii Met di way how u deh run wid dem pic yah, look like mi haffi guh stock up pan ah 10 yr wut a Andrews…:( Reply
A WAH GYM DO DEM, YET DEM COME A POSE UP WID ICE-CREAM BODY, AND DI ODDA ONE LOOK LIKKKA FUDGE STICK Reply
That last picture !!! That thing with the big head and marga body look like ET!
Wickedness!!
Are these men
Mummy mi scared.
does it bites????
Kiss mi rass, mi see de title FISH and CHIPS and think say it have something fe do wid food/restaurant. Little did I know that it had a lot to do wid indigestion! Damn!
Tiana Miller is such an ugly tranny!!!!! One of the worse looking “he she” :matabelo
Bwaaii Met di way how u deh run wid dem pic yah, look like mi haffi guh stock up pan ah 10 yr wut a Andrews…:(
A WAH GYM DO DEM, YET DEM COME A POSE UP WID ICE-CREAM BODY, AND DI ODDA ONE LOOK LIKKKA FUDGE STICK
Oh my
Is the last pic is that 2 men? no sah dem ugly baddddd