THE SENDER SEH FINEST AND TEK DI RED MARKER TO DI WHOLE A DEM SUH MAYBE ITS FLORIDA’S FINEST MISTAKE ???
19 thoughts on “FLORIDA’S FINEST………….. NEST”
mi seh somebody finally put the he she on blast, dareal_mrsmorgan, better yet the man in the pink the second pic. if i laugh afta dis man looking man, one more time. she nuff and she ugly nuh rass. and she swear a she alone have man. if him eva left har and find a pretty gal she mus commit suicide. all when dem throw makeup pon har she still doe look good it turn up to drag queen.
That Morgan lady is a real wanna B. She ever a brag bout Rasta this Rasta that. Only you want the Rasta. Is pure fake clothes and shoes she wear favor a bad drag.
She too much man like man dun pon har and the man have bout 30 kids and the man have young son same age as her daughter him look nuff gal a night time but because she wuk a call center like she owe obeya man then bawl out the man buy her this and that when Florida people know she thief clothes boot shoes bag comforter all curtain out of zgallerie ! No man who is har madda she need love man cause the way she love the old ugly Rasta it’s shameful man gal Gucci is nothing to hype bout Especially when you thief it she just like bobbette them no ras better !!
Keisha mi nah lie fi a Gal wey know clothes long time u can gwan to much! And that is tru! To me I️ think u want to be like bobbette and apple! U under them post everyday, u even start dress like them! The boots u wear to orange and white did not go with that dress, u see bobbette in a di shoes and jus want to wear what Bobbette wear! That dress need a slippers on ur feet with ur toes nicely done! And if a di boots u did want fi wear u should have worn it with a cute little batty rider shorts with a bad ass top! A bal harbor unnu sey unnu shop and that wouldn’t be hard to find there, unnu all in a Gucci store a drink champagne and a video it jus like apple and jay icon! One thing u must know neva do what others do, Bobbette mud up di shoes and u go wear it and u sey u a hot gal, jus like how di other day Bobbette go wear di $10 gram boots like apple! Look how much shoes out there, unnu couldn’t find a next shoes fi sey a unnu wear it first! But tru Dem a ur idol u want to say u wear it too, what was that u put ur man in? It too loud man and him a Rasta, kmt! U don’t see how Gucci Maine wear the top with a black pants? Why u had to dress the man so busy? It neva look good! Unnu always a ova done things! As for what some one sey nuh Mek Dem Gal tek di ras from u enuh cause a dead u would a dead even thou I️ don’t think anyone wants him! But my God ur Mada neva tell u sey Man a disappointment? U f**k if him lef u! Mi see ppl dey all 50 years and lef! All if him dead is how u ago manage? No sah! Mi neva see somebody frighten ova a man suh yet, no sah! U nuff too friendly and show off and when bad tins happen to unnu ppl will rejoice cause of unnu action! I️ know many ppl have good man and living great and keeps it humble but no u hype bout clothes, shoes and man!! Kmrt!!!!! Now I️ don’t know if what u have on is fake but it don’t look good, leave apple and Bobbette them style alone
Me seh she and Wayne act like them buy the things the mother children grandchildren walk a thief everything thank god Ross get a break now and sawgrass me seh the way she gwan you would think she not used to thieving clothes ! That man is not no damn Rasta man cause me nuh know know Rasta behave suh me convince a she thief and clothes him the gal always deh a wuk like a dog but that family is known to mining man and them leave them look pon Wengy him nah look pon toya and a suh she used to sing Wengy Wengy name but this girl need help no man love can’t so strong but the wickedness me hear him look nuff lickle gal him like skinny girls
Meisha and the fake stuff it’s so obvious me seh yuh go see the Chanel dem in person me seh chanel sister not even mek that girl you got to stop me seh all the Giuseppe me seh the wing them bend the only thing real a two Versace shoes and one bag from sawgrass me seh she wear Gucci what Gucci never wear and that old house girl you need some new furniture to a show off them old bruk and the bedroom shoe closet you are no prappa and sexy red no help fi she cheapness and slackness central but miss piggy can’t get no attention no other way that show that big front with a cock !! Marsha girl you got your kids back and back in dance after dcf tek the kids you need a funeral the way your life sad
Dcf did have Marsha kids Dem? Eeeeehhhhh!!!!! And yes a same way toya used to gwan ova Wendy fi tru! Lord it was bad!! And now Wendy gone u nuh hear nuh More Wendy name a call! What a sista Dem fi hype ova Man and gwan like Dem have di best man and Dem nuh used to Man! Listen numba one nuh hype ova man! Man will shame u, same way di ras
Yes Rasta unicorn buy and return so you work at call center and buy $1000 tshirt mine you end up back a feds stop it go back to low key you too much you just a shame yourself daily stop now go work 24 hours fi throw Rasta party you could a put a thousand receipt you are are known thief scammer what served 5 years federal prison your mother go jail fi thief a dollar store so stop the hype please relax
Sexy redz get some class about yourself people who look good don’t advertise themselves on social media or YouTube is a whore trying to get attention your man don’t value you no man sit back & watch you put you fake pussy on blast 2 years ago my friend peppa & u a f**k him show mi your puss & you didnt have that pussy you go put the fat in your pussy hello I hope u realize people a find you out & your fake ass get f**k up look handicap bitch go get your GED go get some education your Dum that’s why you acting like that robing man money an achieve things don’t mean nothing go sit in a class room get even a GED come off social media & get an Education you nu shame still a HHA until now 18years M
mi seh somebody finally put the he she on blast, dareal_mrsmorgan, better yet the man in the pink the second pic. if i laugh afta dis man looking man, one more time. she nuff and she ugly nuh rass. and she swear a she alone have man. if him eva left har and find a pretty gal she mus commit suicide. all when dem throw makeup pon har she still doe look good it turn up to drag queen.
Dwl morning Met! Sender yuh bad like yaws
That Morgan lady is a real wanna B. She ever a brag bout Rasta this Rasta that. Only you want the Rasta. Is pure fake clothes and shoes she wear favor a bad drag.
love the suit clarence it bad
She too much man like man dun pon har and the man have bout 30 kids and the man have young son same age as her daughter him look nuff gal a night time but because she wuk a call center like she owe obeya man then bawl out the man buy her this and that when Florida people know she thief clothes boot shoes bag comforter all curtain out of zgallerie ! No man who is har madda she need love man cause the way she love the old ugly Rasta it’s shameful man gal Gucci is nothing to hype bout Especially when you thief it she just like bobbette them no ras better !!
The so called “look smelly bad”lady can get IT!!Forward @realjohncrowbelly fi some touch food dem sey mi boss!
Senda yuh too bad. Come stretch out yuh han mek mi gi yuh 2 lick outta di board ruler… primary school style
:hammer
Keisha mi nah lie fi a Gal wey know clothes long time u can gwan to much! And that is tru! To me I️ think u want to be like bobbette and apple! U under them post everyday, u even start dress like them! The boots u wear to orange and white did not go with that dress, u see bobbette in a di shoes and jus want to wear what Bobbette wear! That dress need a slippers on ur feet with ur toes nicely done! And if a di boots u did want fi wear u should have worn it with a cute little batty rider shorts with a bad ass top! A bal harbor unnu sey unnu shop and that wouldn’t be hard to find there, unnu all in a Gucci store a drink champagne and a video it jus like apple and jay icon! One thing u must know neva do what others do, Bobbette mud up di shoes and u go wear it and u sey u a hot gal, jus like how di other day Bobbette go wear di $10 gram boots like apple! Look how much shoes out there, unnu couldn’t find a next shoes fi sey a unnu wear it first! But tru Dem a ur idol u want to say u wear it too, what was that u put ur man in? It too loud man and him a Rasta, kmt! U don’t see how Gucci Maine wear the top with a black pants? Why u had to dress the man so busy? It neva look good! Unnu always a ova done things! As for what some one sey nuh Mek Dem Gal tek di ras from u enuh cause a dead u would a dead even thou I️ don’t think anyone wants him! But my God ur Mada neva tell u sey Man a disappointment? U f**k if him lef u! Mi see ppl dey all 50 years and lef! All if him dead is how u ago manage? No sah! Mi neva see somebody frighten ova a man suh yet, no sah! U nuff too friendly and show off and when bad tins happen to unnu ppl will rejoice cause of unnu action! I️ know many ppl have good man and living great and keeps it humble but no u hype bout clothes, shoes and man!! Kmrt!!!!! Now I️ don’t know if what u have on is fake but it don’t look good, leave apple and Bobbette them style alone
PetaGay aka MiamiAngel still lock up hope the Angels look out for
Noooooooooo Florida it nuh look good.
Me seh she and Wayne act like them buy the things the mother children grandchildren walk a thief everything thank god Ross get a break now and sawgrass me seh the way she gwan you would think she not used to thieving clothes ! That man is not no damn Rasta man cause me nuh know know Rasta behave suh me convince a she thief and clothes him the gal always deh a wuk like a dog but that family is known to mining man and them leave them look pon Wengy him nah look pon toya and a suh she used to sing Wengy Wengy name but this girl need help no man love can’t so strong but the wickedness me hear him look nuff lickle gal him like skinny girls
Meisha and the fake stuff it’s so obvious me seh yuh go see the Chanel dem in person me seh chanel sister not even mek that girl you got to stop me seh all the Giuseppe me seh the wing them bend the only thing real a two Versace shoes and one bag from sawgrass me seh she wear Gucci what Gucci never wear and that old house girl you need some new furniture to a show off them old bruk and the bedroom shoe closet you are no prappa and sexy red no help fi she cheapness and slackness central but miss piggy can’t get no attention no other way that show that big front with a cock !! Marsha girl you got your kids back and back in dance after dcf tek the kids you need a funeral the way your life sad
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Dcf did have Marsha kids Dem? Eeeeehhhhh!!!!! And yes a same way toya used to gwan ova Wendy fi tru! Lord it was bad!! And now Wendy gone u nuh hear nuh More Wendy name a call! What a sista Dem fi hype ova Man and gwan like Dem have di best man and Dem nuh used to Man! Listen numba one nuh hype ova man! Man will shame u, same way di ras
Yes Rasta unicorn buy and return so you work at call center and buy $1000 tshirt mine you end up back a feds stop it go back to low key you too much you just a shame yourself daily stop now go work 24 hours fi throw Rasta party you could a put a thousand receipt you are are known thief scammer what served 5 years federal prison your mother go jail fi thief a dollar store so stop the hype please relax
Yes Keisha be returning her shit my Fren in Nordstrom saw her doing it
Sexy redz get some class about yourself people who look good don’t advertise themselves on social media or YouTube is a whore trying to get attention your man don’t value you no man sit back & watch you put you fake pussy on blast 2 years ago my friend peppa & u a f**k him show mi your puss & you didnt have that pussy you go put the fat in your pussy hello I hope u realize people a find you out & your fake ass get f**k up look handicap bitch go get your GED go get some education your Dum that’s why you acting like that robing man money an achieve things don’t mean nothing go sit in a class room get even a GED come off social media & get an Education you nu shame still a HHA until now 18years M
No sah…