So it look like say footahype did a try add to the mixup with Octane n Konshens watch how the ppl dem done him
8 thoughts on “FOOTA YUH NUH TIYAD FI GET DONE FROM DI PEOPLE DEM?”
I think it’s ok if he loves mix up,only hypocrites will deny they love a good stirring riveting mix up!!
The problem will always lie with foota hype in that he constantly seeks TO MAKE N IMPOSE HIMSELF AT THE CENTER OF THE MIXUP!!!DUDETTE CHILL YO..IT AIN’T NEVER ABOUT YUH DAMN INSIGNIFICANT BROAD!!
similar to what you do concerning apple ku pon pot a call kekkle black… DUDETTE CHILL YO..IT AIN’T NEVER ABOUT YUH on the apple posts DAMN INSIGNIFICANT BROAD !!
I think it’s ok if he loves mix up,only hypocrites will deny they love a good stirring riveting mix up!!
The problem will always lie with foota hype in that he constantly seeks TO MAKE N IMPOSE HIMSELF AT THE CENTER OF THE MIXUP!!!DUDETTE CHILL YO..IT AIN’T NEVER ABOUT YUH DAMN INSIGNIFICANT BROAD!!
similar to what you do concerning apple ku pon pot a call kekkle black… DUDETTE CHILL YO..IT AIN’T NEVER ABOUT YUH on the apple posts DAMN INSIGNIFICANT BROAD !!
Touché,anon,touché.
I swear Foota have a bag a red draws with bras and pumps to match..no ma
Nutten nah gwan fi Foota suh him try to be relevant by adding him two cents inna people mix up. Real gyal ting him deh pon.
I really waan know wah kinda BDSM bullshit submissive36dd inna.Ishawna ddesire fi fame and har luv di trang fi deal wid dis bish so longm
Suddy mouth boy affi do dem tings deh fi look a hype noting naaaaaa gwan feem.
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak laugh and skin out in yah. Di baby fawmilla done eno….. dwpbrbcl anonymous 1:48 A kill mi off… whooie a whey mi emoji deh :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak