FREN TEK FREN MAN AGEN’

Lward Pinky I found out some tea dash some a Chris money over me ID  so pinky Hidy and Chany was best friend Hidy and Chris was in a relationship Channy got jealous and take her best friend man they fell out Channy was secretly sleeping with Chris even when she and Hidy was best friends now she and Hidy don’t talk she now has a child for him Chanelle the other girl was Chris side chick he was fucking  her for years Channy couldn’t get her out the picture because Chris love her Channy and Chanelle are now best friends out at every party 

🎉

and they both sleeping with Chris Hidy dip from the situation and go marry somebody in a her country pinky friend can so wicked to friend and Chris is Married and he his another woman in Jamaica that he is always with and he has around 15 children that he don’t take care of

16 thoughts on “FREN TEK FREN MAN AGEN’

1. The power of Chris rich and famous swab tongue.ratid mi fi got sey all the booty hole Chris don’t spare

2. Yes dem can suh wicked and worst dan dat tuh. Fren a some bumbo tuh bumbo dem. Good for the miss she left an guh wid someone else she ago win.

3. Those Campbell’s love tek dem fren man, tru dem see you man have likkle shine pon him kmt dawg shit dem

4. Chanel stop put up u bloodclate self with u lame story Chris fuck pon u like dawgggggggg u ain’t even a runner up u just stand up like a road block no matter wat him do n no other gal nah deal with that ediotttt gal

5. Suck hood Chanel weh a fuck from ya 15 with the big dirty batty man shit up hole channy stop call up hidy bloodclate name as usual no body sees u man royal gal just hold u corner man cuz if your relationship is wat relationship is all a bout me lock my foot nuh bloodclate hey woman fool bad enuh Chanel plz stop photoshop u picture dem cause we see u ina real life draaaaaaaagqueen

6. Chanel why you send this in for? Look everyone know seh it’s you looking a buss yuh one sad big face gal yuh baby Daddy got nuff women okay

7. Mi feel sorry for this gyal , sometimes looking at her pics yuh can see that she is crying out for help . The batty man is taking her for one big clown in his circus life , man royal Chanel how yuh do it , taking your 2 friend man , how yuh feel knowing you have to share the man with chanelle. Gyal your name dirty a road sey a bare 3 sum yuh a do . Bitch yuh need God !!!

8. Mi nah like Man mascot want some clothes l , one ting with Hidy gyal always stay good . Dirty Chanel why yuh send in the post , bitch everybody a laugh after yuh . Man mascot a friend with everybody bruk and unfamous fuck .

9. I remember the days when Hidy, Chanel & Latty used to par.
    I don’t know what cause Hidy to stop talk to Chanel & Latty, but they used to shade Hidy. Hidy was the best looking one and dressed well.
    When Chanel finally come out with Chris she finally ketch a hype at that time Chanel & Latty we’re still friends and Latty was still with her baby father Richie Indian.
    What cause Chanel & Latty to fall out?
    What cause Richie & Chris to fall out?
    When is Richie Indian coming out of jail in Jamaica?

10. The net is a mess. stay deh she prob no give ah shit weh him wan do. that gal flex like all she business is with her son and herself.