FRENCHIE PAULA AND THE FAKE CHANEL JUMPA FROM CHINA

think

I was at Wendy birthday red party and Paula appear in another one of these FAKE CHANEL from CHINA. Everyone in red, but Paula decide fi put on some sticker pan her red jumpa with CHANEL mark pan it with the interlockin CC logo. CHANEL neva mek anything like dat.She try sell mi fren a CHANEL boy bag and Tshirt. All dem tings cum from CHINA, Her friend in LA Pinky mek all those fake clothes den dem put CHANEL all over a dem. Donot buy any bag, bracelet or Chain from Paula dem is fake. A pure fake bags. How di hell you ago wear jumpa whey CHANEL neva mek. I was right in dere and I look straight pan de jumpa and know say she press on the CHANEL. You could see it with de fake CHANEL bag. She claim she have link and dem real but her only link a PINKY who sell de fake bag and clothes dem from CHINA. Dem have de good fake bags dem. The really good fake ones, dem be careful DONOT BUY NO CHANEL fake stuff from Paula.

0 thoughts on “FRENCHIE PAULA AND THE FAKE CHANEL JUMPA FROM CHINA

1. Paula. Fren dougie platinum go China go buy the barrel full a FAKE clothes and them all work together to add the name brand logo and try fool ppl…. Dougie we know every piece a brand u wear is high class replica. U ain’t making no money u just brag and lie nuh f**k. Dougie u live with u family and naw pay much rent and u get free airline travel nikka we know u broke and lie nuh fkk

1. So when Dougie said, “every ghetto yute dream should be to own a house” , ect, you telling us he don’t own his own home?

:ngakak I laugh at these dancehall people on Instagram, they are fake.

2. :ngakak When dancehall people get hustled from their own because they love Likes and namebrand. I don’t blame har.

1. Dis a my biggest pet peeve, how u can eena fashion world and nuh look good, same way you see some hairdressers wid ratchet hair or dentist wid eff up teet. No man if you in certain industry you fi look di pawt..cho

3. Lack of education is what our ppl suffer the most from. Pick sense out a nonsense all dougie do is brag and lie

4. Frenchie get hers from Likkle miss a Fge buy them a China send frenchie to sell . Pure fake bags and clothes

5. love how everyone realize dougie a the biggest poppy show who a look social media fame to fool dunce bat like himself dougie throw the most word. Live im a him muma yard love wear the ugly skin up shoes broke nuh rass hype like him rich oh please who,is he she kidding fly free at the back of the plane if he is not working have some rass ugly out dated furniture in him house him a show pan social media and have nerves a criticized people. No man stop it dougie want a be. Never see come see. You stay bad lie wicked. Miserable sin up and love to be seen only dunce bat follow him anyway some to laugh at him making a fool at him self.

6. Poor Dougie, you can stop now man low the man. We get it unno either no like him or very jealous of him and these anons are not only women some are scorned men

7. This is one thing I cannot do, and dat is knowingly buy a fake designer item. I know sometimes ppl use it as inspiration fi fake it till dem meck it, but I just caan do it. I neva figet one blogga said she was in fake designer duds and buck up eena smaddy wid di real deal and how shi did feel foolish. I caan dweet, but dem Chinese bad pon di faking, dem teck it to a different level.

8. If Dougie doesn’t have it like that he sure does travel where ever and whenever and it seems by the pictures he is staying in the nicest hotel, I thought he model and have his own business is that not true?????

9. Paula must a give the poster sleepless night make you a put up a post say she wear fake brands, i guess jealousy and bad mind a get the best of you jamaican.