FRETTY DEM SEH BED

Fretty_Taste_Da_Hate to go buy a bed and stop buying all these clothes and tattooing her tear up body….fretty u a jus 21….yes 21 and u write off….fretty tell me sumn u mada cut u off again?? Cuz a up a jungle u deh from wah day…u stop rent the furnished house dem? Fretty u need to take several seats and calm ya a*s down….last year dem time yah u a swing, every hype party fi di Easter u present….but this year u flop…a Wah yuh clothes dem done? Fretty u affi stay too bad fi a likkle girl Weh jus come outta har teens….Fretty u fava accident pon high way ntn bout yuh…yuh mada is a big woman and a she look like the daughter and u look like the great granny….gweh dirty Fretty a leave yuh to yuh bestie macka…a him have the plaster to yuh sore!!
fff

9 thoughts on “FRETTY DEM SEH BED

1. Fretty Seh is 120g for her sofa for her living room lol fretty tell dem u a 20 not 21 but you look older than 20 good Gyal

2. Sender Dem fi update you fretty have every single thing that suppose to be in a household washing machine microwave bed living room things everything di gyal go pon a shopping spree when she did ova cali wid the anonymous man weh nobody still cant see

3. Bimma ex
    Nasty fretty how it guh? Shitty aids pussy fretty how it guh? Weh di video deh nasty fretty?

4. FRETTTTTTTTYYYYYYYYYYYYYYYYYY :bingung: Fretty, come sort dis out; Bimma Ex a done you and you are nowhere to be found…Come een Fretty; come een… :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

5. Could never understand.Why?
    Sender stop hate on the girl aids vagina man.Is hers did she rent it from you and don’t pay you you sound very hurt tho.Did she dash out the aids vagina to any body you slept with?
    Leave her alone,her vagina her body what is it if she even tattoo her eyeballs it not affecting you.Are you picking up her tattoo bill..jeez
    Some time the people that hating and calling out other people their life don’t even add up .
    I don’t know you Fretty..but gwan thru girl.
    Your life your way.

6. Nasty suck out batty man bimma kid fretty is ok n fretty have everything to r comfort u sound hurt u ca fight the battle so u take it to pink wall pussy member u no bad a bloodclat only thing u bad pon is ur mouth wen u a talk talk facts cause me sure my cousin fretty a live a better life than u n she is a young girl u hurt no bloodclat gwan n stop hype wid the people them wear n left. U look like a retarded child u c how u look like somebody wey wah born over old Aids victim