FROM 16 TIGHTS TO NIL

sabrina
SABRINA CLASSIC BRING BACK MI FRIEND MONEY FIRST YOU TEEF 16 TIGHTS NOW THE GIRL GI YOU Har MONEY FI BUY HAR SON CLOTHES N YOU TEEF HAR MONEY Bout you sell Clothes Sabrina hot gal nuh teef n sell

0 thoughts on “FROM 16 TIGHTS TO NIL

1. Gm! Is that little Sandra daughter if she is she’s a beautiful young lady little Sandra what happen to Buskie you remember those good old days!

2. i know dis gal she love hype like wow, she used to fu**k frisco kid back in the 90’s until him dump her fi a next gal him breed, she have kids but love go dance half naked, anyway she look good still

3. A how much foot she have so make she a tief 16 tights sender? dwrl An why u fren give her money a second time?

4. ppl really love the drama! Sabrina is not the only girl that goes to dance half naked. ppl please get a life! SENDER SOUND MISERABLE… PISS OFF ALREADY

5. I know her dem use to call them self preps she and her sister and one year they went to ja and wen mi tell sey she gal hype enuh man dem time I think she was sleeping with jagga b next I know shi got stuck cos docs that they bought weren’ t good suh shi best chill

6. She did live a Philly bout 2 years ago. From She and Munchie and Shauna fall out she disapper. Di man dem still a look fi har fi dem things or not?? She teef till she affi all a hide from harself

7. All jadion to .. I bet he loved them wild crazy nights 3 woman to him ting rayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oh plus anna k :angel
    mi gone now fi real

1. You sound very bex say you never get fi join none a the sum them or a f**k offa them girl deh .only j adion f**k you and never look back. So wait how you forget to say you used to f**k dolly too who suck pussy more than u

1. dont know any of them mi just kno dem very close fren dem haha dont be mad boo mi kno who yuh b doe tap carri feelings bitch ! get over it anuh me mek dem chat u business ah u guh lay dung wid mucky ppl

Leave a Reply to WICKED Cancel reply