FROM STICKING TO LICKING

Mi seh dis look like she dun wid Blue him and all har otha man dem n fully turn to woman. Chevy u too good look like tru u ina the woman dem face a do make up u can tun roun and deh wid dem. After all a nuff woman so i guess u really just decide fi turn lesbian

https://instagram.com/p/_k-rwuttbl/

12 thoughts on “FROM STICKING TO LICKING

1. Huh?? “Really just decide fi tun lesbian”????? Senda u look lame cause CHEV is a known dyke, she’s more undercover taking the “D” so idk what’s your point

2. She been a lesbian and a undercover whore though … Who Chev no sleep with she wipe out Kingston men and women … She and Doctor girl dey well dem on and off a di same ya who chrome doll and she no stop fight over …. Chev the man dem talk say summn no right with your hygiene under you you and your best friend chinny unique the promo dancer girl who dey wid razor b

3. all this is news to me…chrome doll deh wid woman now(never saw that coming) mi know a man she always deh wid…so chinny leff romiesh(if a so him name spell)..i see why i alwats love this site very informative….happy new year met continue the good work an stay bless….

4. yea people been talking about chin smell for real but I hear that even her own friend chevelle say chin don’t smell good. as fi blue she and him on and off bcuz the man have him proper woman wegh him deh wid. chevelled deh wid almost every butch weh inna town..all mobay she did deh one of the time wid gal. as for the doctor girl she weak to chevelle bad

5. CHEV nah leggo di doc have a right fi a war over har cause doc no play when she a spend pon Chev!! HELLO UUU, yu late eee…who no know CHROME luv gyal tuh! The whole Lotta dem swing . But CHINNY really smell n hardly wear clothes? Mino believe dat deh 1 deh

6. Wow. So how the rass she a dance and skin out and her crotch stink. Come on girl go and visit a gyno and take care of ur kitty

7. Chevy she is one big whore eee she deh wid everybody. She and Blue never deh like that cas Blue nuh want har him have him nice clean browning weh him nah lef weh use to do videos n promo but him stop her n that girl nah lef him eida. A long time Chev & that docta gal deh and all she do a f**k pan the gal afta the gal tek care a har so .like she fool bad to chev lol she musi love the stinking pussy