FROM THE DMV WIDOUT A PIC

BLANK

So Frazzi aka Elsa —- love to f*8k people man and shot them from (Edited)she left Advil for deno f**king him for some month and end up wit miss shade of blue you know her as Marlene her man name derrick Facebook name is Derrick chrome now she f**king him last time I check Derrick have a (Edited) too Frazzi been threw out the dancehall she f**k for weed she sell her p**y so if see this girl move far from here she DMV biggest burn bag she will f**k your man behind you back(Edited)

0 thoughts on “FROM THE DMV WIDOUT A PIC

1. A probably me still cah more while mi frass but sender mi nuh see nuh pic. An yuh is one big mix up senda. Mi loike it..

Met big up yuh self pinkwall NICE!!!

2. Derrick him finally reach the pink journey lol lol after him live with him woman for 19 years have Marlene aka butterfly for 6 years , fuk everything that walk inna dancehall and just a reach pink wall , look like him take care a him gal them cuse them no talk nuttin a road , SMH man have bout 20 pikney to rass , who him no fuk ?

3. Nuh she an ar sista did a fck di yute weh do di dance Dem Nuh Inna My League last month him name pon Facebook a SHANE BRANDISH FABIAN??
    And a who him?? Who have him file??