Pinky hmid deh please.
I had a relationship for almost a year right we lived together, he took me in when I had nowhere else to go. A week after moving in with him he lost his job i loved him so i decided to stick around and be there for him. Fast forward couple months later him still nuh get a job even tho he was seeking one and a rent house we live inna so yk how that go. I got a job at restaurant but that couldn’t do ntg so I got another job. I was the one paying the Bills and supporting us for a good while about 7 months I didn’t complain I never felt no way bout it cuz as mi seh mi love him and I believed in him and mi seh yes one day the tables will turn. Thing is him controlling and argue all the time…naa seh mi nuh do things more while but him blow things outta proportion. Mi we deh a work and him start an argument and seh him ago kill himself then go offline fi while have mi a fret like wow. Turns out him nuh actually do ntg so it have mi fi wonder wah a him issue.
I try my best in everything I make sure him good and everything as mi seh yes mi f**k up more while but him find something argue ova everyday it’s really tiring. So everytime we argue him ago seh we leff and mi fi go a mi yard. One faithful day now him seh we lef mi did get fed up a everything at that point so mi seh ok . Mi a go back home. My man start turn everything around and a seh a long time mi did waa lef and one bag a ting . So mi seh ok then mi will still pay the Bills dem an ti g even tho we not together and mek sure u good. Mi a txt other ppl now him a cuss and a seh him slit him wrist I was so worried inna the night mi a call him n naa hear from him mi call police mi call ministry mi call every body. Mi did have some tings a him yard so mi seh mi a go fi dem even tho a corona time. Mi go lockdown ketch mi inna st. Catherine. Obviously mi did have somebody a talk to so mi ago was continue my man a start arguement seh mi fi go a mi man yard. Memba eno mi a pay
The bills buy and everything mi nuh stop him from have woman. Rn mi need some advice cuz mi nuh know wah fi do and mi all a wonder if I was wrong.
Post fimi please pinky.
And even if you nuh post gimi likkle advice please
Yuh wah a bloodclaaat lick bou “a mi a pay di bills and mi still a pay di bills even tho we not together “! A weh dah idiot come from inna dem yah serious Covid-19 times yah?!
I really didn’t want to be judgmental, but even I had to re-read that part and sit in wonder lol
I think this person is mentally challenged, autistic maybe. You don’t have any big bredda fe thump some sense inna u head?
Come out d man bc house. U is a wicked bitch gweh no live no weh gal,before u focus and save u money fi push u ownna key u have next man. Leave d man alone if u don’t want him an go live wid d odda one damn cruff.
Met u fi have a section fi d females. Games women play
Pinkwall brutal yuh fuck, mi naaaaa lauf.
What is Golden talking about? Yes he put her up but shortly after became jobless. She continues to pay the bills and unfortunately she got caught in the lockdown that why she is in the house. She went there for her things. By the way, she is still paying the bills there. I’m sure she can have her own place because she taking care of his.
What u mean what I’m talking about? Did I write something stupid? It seems you never read the part that she moved in with the guy cause she had nowhere else to go lol. And a week after him lose him job,so weh u a talk bout lockdown catch her fa,she live there before lockdown did start exist. Please to go bk and read the story before questioning my response ok.