GARY SHERLOCK MIXUP WIDOUT A PERIOD

Met run this story for me please, Bronx pit toilet F**k Gay weh tek off bronx,Brooklyn,Queens,Connecticut Gary Sherlock sh*thouse nuh come fi mi guh fi yu son a jamaica is about time now all them yrs all now yu can’t tek yu pickney nuh, come fi mi guh fi the bwoy weh yu married to weh nah give yu nuh (Edited) inna america nuh come fi mi guh fi all the battyman weh f**k yu sh*t p***y gal weh nuh own not even a spoon inna america afta all dem yrs move outta di dutty house yu live inna ova bronx sh*t pit an guh get yu own place kotch a gal yard DIRTY SH*THOUSE WID YOU NASTY FRIEND THEM

12 thoughts on “GARY SHERLOCK MIXUP WIDOUT A PERIOD

1. Sender u need fi go back a school everything u say no make sense stop hide behind pink wall if u really did bad and back broad u would say it pan facebook make we know who u be kmt anyways what u saying no relevant

2. This story not right! This breda marry to the hairshop owner on tompkins with her son. Real cool woman she and her son dont mix up, so when did this guy marry man when the shop owner have him on fbook ; pic of when they married in jamaica. Something not right

3. The only thing that is not right is Sherlock (straight battyman) and any woman that opens they legs for this man/girls should visit the doctor regularly. even if he sleeps with girls for a cover he takes it regularly up the a**.

4. nickii from the bronx,gregory bby mother,pea head X from florida com get gary weh yuh spend out all yuh welfare check pon..dwl lol

5. I DONT CARE HOW TRUE THE STORY IS!!! Sender, the way how you dunce, no one cares about the story.

sender, at this point he can take dogs for all you care. LEAVE EVERYONE ALONE!!!! :hammer :hammer :hammer GO LEARN TO READ AND WRITE. :batabig :batabig :hoax2 :sorry :nohope

THE REASON WHY YOU DUNCE, IS BECAUSE YOU PAY ATTENTION TO PEOPLE MORE THAT YOU PAY ATTENTION TO BOOKS. :batabig :batabig

You are one stupid fool, AN ADULT FOOL AT DAT. YOU FEH SHAME, you dam idiot.

6. Met yuh need fi ask some a dem senda yah, fi some GED di senda sound like a damn dunce….nuhbaddy business who di gyal wah tek, how dat affect you senda, nuff a unoo file dutty dan di ppl dem weh unoo a sen in, lowe di gyal and go find sup’m fi do, damn cayliss ppl

7. A dats why mi nuh like nuff a unoo john crow, weh yah worry bout di gyal pickney fah…a nuff a wi come a farrin fi pave di way fi wi pickney dem, wi struggle up yah so dat wi pickney nuh haffi struggle…senda you is one big wicked and dutty gyal a can bet seh yuh nah live nuh life a farrin an a worry bout di gyal front..some a unoo sick john crow stomach, yuh av nuh pickney senda?
    Dem a dead fi hungry when di gyal a use har hole? Go look a work a lowe out di gyal.

8. Gary sherlock is a down low battyman I know for facts this nigga letting men f**k him my bestfriend f**k him in our hotel room early summer people are so retarded these days no one wants to hear the real truth but asking you all are the dunce just like the sender.gary sherlock suck dicks for change and place to stay in america and this is facts,yes he f**ks woman but he’s more into fore play with men he like when u lick his ass before he get f**ked he loves to kiss on your neck while he ask u to play with his ASSHOLE he has been giving and taking pipe what the f**k so get the f**k over him being gay he is gay facts

9. to sender why the f**k do you care if Gary is a batty man what is it to you why you watching what he does with his personal life if he’s gay he’s gay if he straight he’s straight at the end of the day your just a badmind person that has nothing to do with there life don’t be mad cause he has better swag then you

10. I had to stop reading because they not making any sense…..bunch of run ons and ons…. sheesh even my kindergarten students can write better than this. And they are 5 yr olds