GIRL DEM SEH YUH A PHOTOSHOP YUH BATTEY FI TRUE

Met me want u post this again and prove to u fans say no body nah tell no like on this girl n her photoshop batty ,cause she over a r page a tek God off a d cross she no photoshop nothing ….look how the grill bend bend up and also look how her hand them maawga due to the photo shop,she must learn to be satisfied mon,met a she come in konshen and j Capri music video called “pull up to me bumpa ” she already have a nice shape so y mek mockery of herself ,me understand say she have baby weh day and her body get slacky slacky but god mon wait till u get back fat n fill all those loose skin n stop mek a fool of yuh self nuh child ..
B1
B2
B3

8 thoughts on “GIRL DEM SEH YUH A PHOTOSHOP YUH BATTEY FI TRUE

1. Ok..then post a real picture so I can see the difference bcuz is the same girl I see in all 3 picture all I see she luv kock off ar ass that way wen she taking pictures cuz it mek it look bigger

2. you dont need to be an expert to see the curtains are round like fi har batty..and her arm is as slender as a twig..that alone gives it away