No sah, even a blind man could figure these are men. Di one inna di front on the right, wid di big neck and big arms….jeezum man, who tuff and ugly suh?
No Met better change the heading caz I’m not having it! Change it to world a donkeys please! Dem fava some tired country donkey weh overworked. Dem a carry too much load, dem tired an tan bad.
Yuh si y man shouldn’t be woman… dem doe look good… one bag a duppy
Dem favor iron donkey, dem something ya can pass fi woman? Dem look stink like
Da fuq?! They all make my eyes hurt smh
Yes, One whole werl ah tuff back very, bery, velly, VERRYYYYYY HARD to look at birls.
One set ah gully monkeys.
Gud aftanune Met and metters
:ngakak :ngakak :ngakak
Dem tuff and ugly nuh rass, all a dem use the same shade makeup
i would consider jamaica to be a very modern nation your telling me no one there is hustling hormones they are in desperate need.
Somebody call animal control a which zoo dem monkey ya escape from.
:tkp
#NO, NO…I DOAN WANT TO HAVE NO PARTS OF DIS#
Tonya gotti Inna the gray hat.dwfl…lol
No sah, even a blind man could figure these are men. Di one inna di front on the right, wid di big neck and big arms….jeezum man, who tuff and ugly suh?
No Met better change the heading caz I’m not having it! Change it to world a donkeys please! Dem fava some tired country donkey weh overworked. Dem a carry too much load, dem tired an tan bad.