Rock an come eennnnn ah cuda wah dis rich an famous an nah mine him yout Weh unu feel bout dah one yah how man ah floss n nah look bout him yout ah cuda wah dis
4 thoughts on “GO MINE YUH CHILD SIR”
A must the dutty man royal freaky baby mom Chanel a set road block she so insecure with her own man that give her bun like crazy bitch u is real man mascot it’s sickening damn tranny you look stupid
This man is a load of shit seriously him fuck everything without condom come a ja like him a smaddy all that fake clothes n jewelry nah fool a soul! Him n him bby mada match because she a fuck pon him to wat a relationship bout classy one big tough traptin piece of trash
Poor and Unfamous is a waste bwoy . He is allergic to kids , I’m surprised him never beat out her baby . He rather dash weh money inna dance than spend pon his kids .
A must the dutty man royal freaky baby mom Chanel a set road block she so insecure with her own man that give her bun like crazy bitch u is real man mascot it’s sickening damn tranny you look stupid
This man is a load of shit seriously him fuck everything without condom come a ja like him a smaddy all that fake clothes n jewelry nah fool a soul! Him n him bby mada match because she a fuck pon him to wat a relationship bout classy one big tough traptin piece of trash
Poor and Unfamous is a waste bwoy . He is allergic to kids , I’m surprised him never beat out her baby . He rather dash weh money inna dance than spend pon his kids .
What I wanna no is does he’s Down syndrome looking woman no he been fucking Mrs taboo fi how long now all ah Jamaica ah candy pussy him ah lick out