GOD PROVIDES MANNA

POPCAAN MI NUH KNOW WHAT KINDA ENERGY DI WHOLE A UNO A BRING TO THE INDUSTRY ENO…SEE EARTHQUAKE A COME DEH! TEK HEED …IM NOT ADDRESSING THAT ALONE THOUHG…YUH HAVE ON YOUR FULL AMOUR AND YUH DEH YUH A GOD/GAD………….MI NUH WAA STRESS PAN DAT MR BUBBLES AND CLIP…….BUT..HOW YUH A CALL YOURSELF GAD AND YOU A DI ONLY ARTISTE IN JAMAICA WID A BAG A MAN ROUND DEM AND GAS IS KILLING DEM..POPPY…SOMEBODY SEH DEM DID ROUN YOU AND YUH BWAY DEM WHEY DAY AND YUH DONT EVEN PUT ON A GOOD SIZE POT A SOUP AND ANYTHING COOK CANNOT SERVE……….WHA BELCH DEM A BELCH IT SOON CAUSE COMBUSTION CAUSE A SOME REAL HUNGRY DAT! BUY A BAG A RICE AND SOME CHICKEN BACK GI DI MAN DEM MON

12 thoughts on “GOD PROVIDES MANNA

1. Wow it’s sad and is the same way I was watching DINGDONG LOVE the other day and he mention that bravo need a smart phone so he can sign up to IG..what a shame on these wanna be HOT ARTIST..most of the time, these wanna be Friends around the artist dem life and priorities are off track but the artist life and family life is good so these follow-backa man dem around some of these artist needs to wise up because it’s 2018 now and likes can’t pay bills or take care of y’all family and everyone knows poppi nuh real or loyal from long time and he’s a real user and clown but quick to sell out his friends for monetary purpose.

2. HUNGRY??????????? N when di video touch dem everybody a bawl out “yenow” how unnu dweet cause when mi hungry a only hmmm mmmmm mi can say no words much y whey mi haffi use so much muscle go pronounce unnu good bad Popcaan feed u dawgs man that’s not nice

3. :ngakak :ngakak :ngakak Met Popcaan is a fraud, he barely even helps his mother, he says his family is finishing his money. Him jus pop up when him ready and make video put pan social media with her for the likes and she is taking care of his child and Squid pickney. So u tell me a the yes waste man dem roun him him aguh mine??? Memba when Kartel convo dem leak one yute a text kartel and a seh Popcaan meaann bad! A nuff talent deh round him and him will neva help dem mek money on them own dem haffi walk and beg everybody else then guh hitch up back roun him lile eediat. Bout Gad inna earth KMT.

1. Bad to bad elle run boat but not popcaan..all u see dem wid is a small cup a liquor from the night before..as to the money part……..will post one day there is a story there

4. Mi hear seh him mean inna real life.. A muss Gad cause a couldn’t God. Dem same killy deh yuh cyyah trust dem youth cause yuh naaa feed dem.

1. If u follow Popcaan u nuh reach nooowhere in life, even if him carry you pan a show him nuh wah pay you. Him jus wah u par wid him fi boost him ego.

5. In all fairness, is dem wicked to themselves. How any real man can be following behind a man. Dem just as bad as some gal weh a grind fi nutten. If dem know how him stay why are they there everyday? Kmft.