GOLDIE GETTING IT OOO

goldie-Optimized
This scandal bag neighborhood door nob in a di people dem party wid bout 5 diffrent man she f**k an couldnt move cause her stress out man did in a di party “bout she a talk up in a video !!! Gweeeyyyy DURTY GAL U LOOK STRESS OUT AND BLEACH NUHB**DCLAAAWT LOOK PON HER KNEE DEM BLAAAWCK NUHBLOODCLAWWT GWEEEEY SCAMMING BITCH U SHOULDA STAY HIDING CAUSE PEOPLE DEM NUH WANT U AT DEM PARTY!!!! U LOOK STRESS OUUUUTTT!! ALL DI SURGERY DEM A DROP LOOK PON U B**CLAWT OLE DONE OUT LACEFRONT WIG !!! RETIRE IT B**DCLAAWT MI TIYAAD fi SEE IT YAHNOW!!! AND U B***DCLAWT 50 YR OLE AGE START SHOW NOW ALL DI WRONG SURGEON U GO FI DI BATTY SURGERY IT LOOK UNNATURAL LIKE ONE CHEAP LUMPY LUMPY PILLOW BACK THERE ! U TOO BRIGHT A TALK UP IN A VIDEO WID 5POUND A MAKE UP PON U B**DCLAAWT FACE !!! U TAUGHT U WAS CUTE BUT U LOOK STRESS NUHB**ODCLAAWT STOOP A F**K DI PEOPLE DEM MAN PON DI MANNNN!! U OBEAH MUSSI STOP WORK CAUSE U KNEE DEM BLACK LIKE CARPET BURN U MUSSI ON YOUR KNEES A BEG PON DI CARPET N DEM BURN UP DI WAY U LOOK STRESS NUHBLOODCLAAWT!
MI SEH DI BIG P***SY GYYYAALLL NUH STOP SUCK N F***K DI PEOPLE DEM MAN AND OOMAN PON DI MAN NAME KEMARRRRRRRRR!!! ALL A DI SCAM DEM A SCAM SHE STILL NUH SATISFY AND A GI DI MAN BUN EVERY TIME THIS MAN TURN HIS DAMN BACK! jus wah day this b**ch was park up underneath the ‘SECRET MAN ‘ PARKING STOLE IN KOREA TOWN A SMILE UP N SKIN UP HER BIG BLOODCLAAWT TEETH N TUFF PUSSCLAAWT JAWBONE LIKE NOBODY DONT RECOGNIZE A SHEEEEEE! NOBODY A L.A. DONT LIKE YOU MARCEL NOOOO BODY A L.A. DOOOOOONT LIKE YOUUUU! MI HOPE SEH DI MAN WAKE UP AND STOP SNIFF OTHER MAN COCKY GERMS OFFA YOUR DUTTY DRAWS B**CH! AND SO B**DCLAAWT WHAT IF A YOUR PANTY DEM EXPENSIVE TEEF’N DRAWS DEM FROM DI CREDIT CARD SCAM DEM! STOP CALL NY AND BRAG BOUT WHAT YOU HAVE NOBODY DOESNT CARE MY GIRLLLLL ! ALL DEM PEOPLE DEH YOU BRING COME FI YOUR BIRTHDAY A CHAT SHIT BOUT YOU YOUUU WANT TO HEAR DEM A CHAT AN A LAUGH !!!! FURTHER MORE DI NEXT TING MI A TELL YOU IS DAT U SOON GET A MUGSHOT LIKE YOUR FRIEND ALL A DEM INSTAGRAM PIC A DI SCAMMING GOODS DEM GIRL NOBODY NUH RICH SUH I DONT GIVE A DAMN HOW MUCH POUNDS A DI TING YOUR MAN A SELL IT DOOOONT COVER ALL A DEM BAG DEH LOL NOBODY AINT FOOL BUT YOU AND THE STORE THAT U SLIDING THEM CARDS ….

0 thoughts on “GOLDIE GETTING IT OOO

1. SENDER YOU IS FOOL.. KAW YOU A PUT THE WOMAN PON BLAST BUT IT SEEM LIKE YOU WANT FI SUCK HAR , R SHE F**K WEH YOUR MAN NEATLY FROM YOU. GO GET SOME OF WHAT SHE A USE FI HOLE FI HAR MAN PLUS FIVE MORE AND A LIVE LAVISH PON YOU IN AMERICA.. BADMIND GONE GI YOU STROKES.

1. Yes @ Heiny……this all been said in another thread, guess she spot Goldie out recently and did not like it. Sender your right in saying she is not liked by many in LA but that could be because she is doing what she does and #WINNING.

2. A muss one a di ole tuff dun out f**k box belizean wanna b JA gal dem a La send this in..but sender u nay bingo wid dis..u dey pon jmg & a recycle wht has already been said…u grudge di gal b/c u want wht she has..abaaayyyyyy

3. These ny bitches on here defending this mop head bitch GET THE F**K OUTTA HERE WIT THAT SHIT ! ITS ABOUT TIME SOMEBODY DONE THIS MOP SHE TOO NUFF!! ABAAAYYYY U PUSSY TO MITELLDITRUTH U KNOW NOTHING BOUT L.A. STAY In YA TIME One. No pitty fi sheeee!!! EEverything wah said she deserved it !! Tell me What aint the truth up top lol nobody nah grudge sheee u museee madd people material a di least anybody can scam n get SHE TOO NUFF! She ib everybody mix up n on every nigga dat got piece a money cocky!!! Wah bout dat fi jealous of

4. what i want to know more importantly MET is what she and Paris dealing wid
    dem a par close close close
    look like Paris Infinity all lef JA and move to LA
    wonder where her daughter stay ?
    and Paris is a known escort but her pictures tun up from wah day – so look like she and Goldie have a very good partnership going on

1. __________________________________________________________
      she betta mine wha reach sidonie reach she because a la sidonie did deh at one point

1. interesting cause sidonie and paris used to move in the same friendship circles
        somebody send MET Paris LA pictures

5. @f**k box belizean gal aka nybitcheshaveaseat..has i said u grudge the gal and u nay bingo b/c all of unno inna the same dancehall doing the same thing u just mad b/c she is with a money ninja who a mad ova har & a spend money plus other ninjas and Kemar nay left..so tell us the truth y u really mad…Abaaaaayyyyyy

6. Go drink bleach with some capsule pill and kill you b/c self Goldie have more for u all to hate on box a money and house a clothes and shoes wahwith recipe all paid cash and delievery a kill all a go dead now

7. sender your jelousy tun up baaaaaaaaaaaad. take a chill pill, cause it look like seh yuh want the woman man.

Leave a Reply to HEINIKEN Cancel reply