And people wonder why mi nuh too party! Di party dem lame, everybody well dressed and just stand up and a look inna space to rass! Reply
Some selecta need contracts that states you can speak no more than 100 words for the night……him chat toooooo much man. Reply
appleton husband head big nuh bloodclaat…di whole a dem inna di party mout look like it well stink…evrybaddy stay badd Reply
Cauliflower pusc @mzlopez. You makeup look like you stay in the dark and fling it on. You still engaged to the footballer sadamite? Reply
Him tell him wife Fi go suck out madda? Or mi Nuh hear good more time mi DEFF. Him ago get it hawd and very public. Reply
And people wonder why mi nuh too party! Di party dem lame, everybody well dressed and just stand up and a look inna space to rass!
boring ass party one bagga chatting ppl inna them fone music lame sun hot just lame
Boring no vibez
Lmao a party this mi think a bus park woie no sah
Some selecta need contracts that states you can speak no more than 100 words for the night……him chat toooooo much man.
@Marie agree
appleton husband head big nuh bloodclaat…di whole a dem inna di party mout look like it well stink…evrybaddy stay badd
Cauliflower pusc @mzlopez. You makeup look like you stay in the dark and fling it on. You still engaged to the footballer sadamite?
Him tell him wife Fi go suck out madda? Or mi Nuh hear good more time mi DEFF. Him ago get it hawd and very public.