NICKIESHA A GET A BEATING ALL DI WAY ROUN

So them a kill nickesha a pon Ig fi a drive d child widout seatbelt an a video him same time , now all me a say is that it noh safe an marvin noh dah bout soh its d kid time . 😃😃😃😂😂😂😃

13 thoughts on “NICKIESHA A GET A BEATING ALL DI WAY ROUN

1. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others….

Three things mi see wrong with this video and that is ..

she needs to put both her and her son’s seatbelt on and she needs to buy a car mount cradle holder other than that gwaan hold a vibe wid yuh son in the safest possible way you can

2. That careless as hell though! Him don’t have on on seat belt and on top of that a only one hand she have pon di wheel and she barely a pay attention to di road cause she a video. Is a habit mi notice nuff ppl hav weh dem need fi cut out, cause dem a put dem kids in danger, anything that happen when u deh pon road!

3. all fi hype. She a show di werl say she a take care of him and a carry him go school when it did safer fi she did leff him fi take a chichi bus and drive herself ff of a cliff

4. Give the girl a break!…other than him not wearing seat belt I think this is nice. Furthermore, JA nuh enforce seat belt laws, so them nuh know nuh better…give her the benefit of the doubt. Gwan hold a vibes with your son girl!

5. Nickeisha, when yuh piss people off, there is. I coming back in their good grace. Lol but with all seriousness, seatbelt next time.

6. Uno mus stop gwan like seatbelt popular a jamaica ,it’s in the car yes but is not every body know the use of it . So that’s nothing to start a seen about all uno du is just talk to the girl bout it and tell her safety comes first . Get the f**k out of here and leave the girl alone

7. I should also guess the reports that I read about in the newspaper especially last year about the high rate of motor vehicle accidents that occurred in Jamaica involving children getting killed is also a lie too.

8. Tell me which one a unu weh live a ja buckle up when unu a drive??
    Kmt unu leff d blasted girl alone..
    All a chat bout fake bag???
    Really ppl?
    Unu really hate r
    But a bag is a bag