Dancehall Celebrities New York June 12, 2015 by Met I WONDER WHAT THE GREEN ARM GWINE DO FI HIM…BODY ODOR IN HIGH DEMAND OOO
Wey u say greenarm in demand? That is one movie I Dont wish to see.. Then a which woman inna dem right mind naa go bath fi the whole day fi one bottle a drink? This a history Reply
I keep telling these ppl go further your education. Too much time on your hands. Only dancehall ppl find this funny. Turning up my fkn nose Reply
wrenk meat sweet
Omg
Wey u say greenarm in demand? That is one movie I Dont wish to see.. Then a which woman inna dem right mind naa go bath fi the whole day fi one bottle a drink? This a history
Is whey da bredda come from man ?????? :travel
I keep telling these ppl go further your education. Too much time on your hands. Only dancehall ppl find this funny. Turning up my fkn nose
U sure is jus green arm alone him waan smell or rotten saltfish pums?
I feel is pumzz!!!
Quite soooo
One fool makes many….nuff licky licky dancehall ratbat ah guh fall fi dis waste offer.