Someone can ask babystar what she do with the unborn in her belly cause her friend say she confused and dont even know a who fa so she guh doctor and from that she off the road so if the baby come what a raffle between juggist frazer bugus and who else
Pre-natal care?
People wicked enuh,a somebody do di girl pic so because me see har dat night and har belly neva look so. A mus one addi Ex fren dem a post d girl every week.Mus diamond or diva,mi no think a Barbie because she only a falla d crowd
Someone is seriously obsessed with this girl and I would implore baby star to go to a Wednesday fasting service somewhere because these people are going at her hard. Them create take profile page for her.
lol Juggist tho
Why people a act surprize like a nuh real talk cause she is a f**ker fi true all if someone bill fake page a someone who know her and dont she know so bitch a bitch leave it and done like unnu a glorify all dem gyal deh babystar a the biggest private hore and fullstop
@Trisha di whole a unno a jamaica f**ky f**ky and nuh stop sell unno pussy fi money fi go party and buy hair and clothes.. unno go online and look man like dog so shut the f**k up.. pot a cuss kettle.. Diva sell pussy.. diamond sell pussy and the list goes on… Diva reach all the way a foreign fi fi har f*k and pay lmaooo one bag a waste bitches that going no where in life
Hear what end this bombo cause i see so much post about babystar and some a the met page a defend her like a lie even if a fake page a reality them a talk cause me can tell u babystar a living dog how she end up a f**k frankie sky scraper when him use to f**k tasha dope the same gurl a newland who did paste her up with her baby and tell her fi look after her yea she a living dog
Woie laad ashley u create history when u f**k frankie fod knows a because dope girl breed u tek her man and look like u gu breed fi frankie and hello a same randy and dog buss it out u f**king eediot a yourself u a style all the f**k u all a f**k lopez yes babystar you a sadamite too and mek dem ever say a lie mek mi post you and lopez and tasha and the rest
Unno lef d girl alone,bwoy Ashley u really need fi go watch u self,u have a serious stalker,lol,d girl a hurt up unno head deh doh.It look like a fi unno front d girl a use,smh,bout pic and video,not one video or pic unno no have cuz due to how unno hate d girl,it woulda reach in longtime
I like Ashley but she rachet as hell..heard her talk on live and she sounded horrible