Thanks judge judy mi just memba say them did engage but nuh the woman wear the ring in such cases . Mi ole enuh and a some 12 years a back now Mi married so things goodly Chang pon that scene .
after de years of f**kry dem try introduce wit kartel, and now alkaline, tommy lee an de rest ah de wannabe fake faggots
Gully Bop reminds us of the true essence of reggae dancehall music.
its not who you are or what you look like or where you come from, its how you sound, how you deliver.. from nothing to something!!!
Apple sell some a the Chanel and take care of yuh family (juju laws) lol
Met how u do where is my African show this week cho man
I have one
Then met bop married ?
mi neva hear dat
Wah Bap seh? him all a feed dawg, caz dem nuh mad?DWL, alright den yahn Bredah Bap gwan tru….dwl
Much respect Gully Bop; nuff people have more and don’t give an ounce.
I love this, him never forget where his coming from.
Cause mi see the ring pon the finger mi a ask
English rose shaunna an bop engage dem nuh bust nuh marriage Yet.
Thanks judge judy mi just memba say them did engage but nuh the woman wear the ring in such cases . Mi ole enuh and a some 12 years a back now Mi married so things goodly Chang pon that scene .
i was thinking bout this wah day
after de years of f**kry dem try introduce wit kartel, and now alkaline, tommy lee an de rest ah de wannabe fake faggots
Gully Bop reminds us of the true essence of reggae dancehall music.
its not who you are or what you look like or where you come from, its how you sound, how you deliver.. from nothing to something!!!
BIG UP DE BOP..ANYWHERE!!!