Now lets be real at least chin went into the gully and help him make that money…. this one only gwine tek the money…..chin win by default and she nah luk dis nuh move chin soul cause yuh condition didn’t move it at first to begin with..next!
Chin had a post out thw other day talking about the same dawta up top, say she carry new to Bop say Chin no sleep a di yad and blah blah, she even went further to say homegirl and Bop being kicking it for a while. Bad to bad Chin was instrumental in Gully Bop’s career so whatever monetary gains she well deserve it. If it nah work as a couple fine move on, Bop would have to get another woman or two and Chin naturally would move up (or down) the man ladder.
Mi feel it fi Bop :sorry Cause dat gyal look like she woulda guh inna swamp guh sleep wid di coarsest crocodile, den tun round mek boot wid it. No sah, fi har tumuck tranga dan fi Chin own. Bop she nah guh use padlock pon yuh….one blow wid dem big hand deh and ah grung yuh deh :ngakak Someone please tuh have Medic pon standby….
mi seh mi go tell the man how him frighten ova him wife nd a the fastest mi eva see block reach bout 200 and add a wi him still a duh video? nay know,to how that woman fly up inna him head nd him mek a 360 a galang gwaan mi muma back foot
Gn jmg fambily!!me late to the party but all I can do is dwl to bbc,these comments tho!! Besides granny always say if u don’t have anything good fi say…..
Rawse :mewek mi just a si di second pic rawse mi naaa laaff she a kiss aready? :cd no sah shi look like one bar gyal suh expect anyhthing fi a dollar bop drunk in love
chin is the star of this dumpy show.. the only way is up for chin. from the gully to a deluxe apartment in the sky. Gully bop can go back to the gully and bring she with him lol Chin nah look. I hope miss lady up top get everything weh chin get and some. Ah sah
Chin make bop who he is. So this new chic ain’t going to do shit for gully bop career. Without chin there’s no more gully bop. Chin sometime u have to leave these niggers exactly where u find them.
Nuff a dem people yah with teeth have cavity, gingivitis and gum disease and laughing at Bop who don’t have such problems. ignorance is a hell of a thing. Apart from the way society looks down on people without teeth they have less germs in their mouth than most of us with teeth.
Is the gum plus 1 tooth she a suk
Feel like i wanna throw up.
Gwan Bop!! Chin run up pon har and Bop wid yu padlock… dis chic look like she would have you on your ass in 4/5 seconds
Bop got himself an Amazon….RAAAAY
Now lets be real at least chin went into the gully and help him make that money…. this one only gwine tek the money…..chin win by default and she nah luk dis nuh move chin soul cause yuh condition didn’t move it at first to begin with..next!
is how long dem lef??
a from Late September dem seh
Look like she did a wait ina di wings fi bop
Chin come bout when him emerged from the gully anow she gone wid all de bed,so a muss bop 4 teeth whey left she-ra ago tek :hammer
Pon a real…Chin lose more than gain because dignity and integrity are valuable.
Anu d gums dem love a d money mi nuh think chin head ago hurt up over she still
Just like Met say the odda day,mad ooman need loving too, Bop no different lol.
But pon ah different note, Chin and de new ooman resemble likkle bit man :mewek :cool
Same thing I was thinking, dem look exactly alike to me. If Chin lost 25lbs nobody could tell di difference. Bop have a type, funny as dat is.
Just like Met say the odda day,mad ooman need loving too, Bop no different lol.
But pon ah different note, Chin and de new ooman resemble likkle bit man :mewek :cool
Yuck!
GULLy BOP get a phatta ting
Hey money really a di root of all evil cause this woman right here know say Bop couldn’t even blow pon har if him Neva reach whey him deh ya now, I don’t care for Chin but a Chin business mind and ideas get Bop to where him is now so meck missy she run een think say nuff money deh fi she get Chin meck sure say Bop stay relevant she send in all kinda fuc@ery story ova ya so him no forgotten, she look fi show fi him she start dj thinking she a build a “BeyoncĂ© n JayZ” like empire so let’s see what this one bring. These women disgust me tho cause fi a few dollars unnu will meck all monkey f@@k unnu kmft
Chuet u know a 4 teeth bop have….tings nuh so bad oo ..since him have 4 teet him can shuffle likkle go pan di kissing scale :angel
Dead ———————————————————————————————————————————————————————————————
:hammer
Met yuh bad i buss a big dutty laugh
That dont move Chin ..Chin glad she get out a dat ..Gully bop a coke head him soon run she ..mad man dat
John crow stamoch dat..a wey she come from
Ahhhh…True love….ain’t it grand?
F**k people and what they think hate people now a days …that y I live for myself careless about what people think
Chin had a post out thw other day talking about the same dawta up top, say she carry new to Bop say Chin no sleep a di yad and blah blah, she even went further to say homegirl and Bop being kicking it for a while. Bad to bad Chin was instrumental in Gully Bop’s career so whatever monetary gains she well deserve it. If it nah work as a couple fine move on, Bop would have to get another woman or two and Chin naturally would move up (or down) the man ladder.
But them say bop money done so this one just get trick. But it tek chin months fi kiss him this one neva waste no time. Lets wait it out and see
Eeewwwwwwww
the real meaning of flossing……that one teeth working as dental floss between her teeth dem lol
What a way Bop recover fast – from Chin’s relationship, and de head bussing! Aaah bwoy! A tell yu!!!!
If him recover fast
Bop don’t have any germs in his mouth chin suck it out and gone with it so now it’s only right he move on he’s a man lol
:tkp
Mi feel it fi Bop :sorry Cause dat gyal look like she woulda guh inna swamp guh sleep wid di coarsest crocodile, den tun round mek boot wid it. No sah, fi har tumuck tranga dan fi Chin own. Bop she nah guh use padlock pon yuh….one blow wid dem big hand deh and ah grung yuh deh :ngakak Someone please tuh have Medic pon standby….
Guh deh bop suck out a gal tongue
Waiting patiently on Barrel Man fi come diagnose this yah case yah.
mi seh mi go tell the man how him frighten ova him wife nd a the fastest mi eva see block reach bout 200 and add a wi him still a duh video? nay know,to how that woman fly up inna him head nd him mek a 360 a galang gwaan mi muma back foot
_____________________________________________________ a good fi uno……..but mi waa know what him know bout block a wha dis man
My my my :ngakak :dp
Gn jmg fambily!!me late to the party but all I can do is dwl to bbc,these comments tho!! Besides granny always say if u don’t have anything good fi say…..
Hush simplicity Barrel man a frighten friday but plays it off very well. Him still doing videos on instagram
Rawse :mewek mi just a si di second pic rawse mi naaa laaff she a kiss aready? :cd no sah shi look like one bar gyal suh expect anyhthing fi a dollar bop drunk in love
Dead @ bar gyal
chin is the star of this dumpy show.. the only way is up for chin. from the gully to a deluxe apartment in the sky. Gully bop can go back to the gully and bring she with him lol Chin nah look. I hope miss lady up top get everything weh chin get and some. Ah sah
Chin make bop who he is. So this new chic ain’t going to do shit for gully bop career. Without chin there’s no more gully bop. Chin sometime u have to leave these niggers exactly where u find them.
Nuff a dem people yah with teeth have cavity, gingivitis and gum disease and laughing at Bop who don’t have such problems. ignorance is a hell of a thing. Apart from the way society looks down on people without teeth they have less germs in their mouth than most of us with teeth.
Maybe him need fi separate business from pleasure.Maybe this formula might work.let’s wait and see