HAYYYY DEM KNOW MORE DAN WE

Screenshot_2013-10-31-12-23-59_resized-Optimized

Met mi have Few question fi Alissa.
You seh him a come soona dan we think.. Is there something we are missing or do not know here???
God a come and mi no him work miracles, but this right here is tooo fast of a miracle..
–It stink a road seh Flippa a blame Marsha, as di (bosss) Tell me seh it ain’t so cause him time nah go less and him a meck it worse fi Marsha.
–Can we also get an update pon Marsha since ur throwing words.. i’m more concerned about her than ur cuz.

_ tell roger seh him fi keep him badness to himself especially when all a unuh unda di radar. how him fi a tump ppl ina dem mouth cause dem seh him bredda was a …..
—- do tell us how is Hioka and Sidonie’s current situation..
— a true seh Fret Dem go court and go laugh ina Kemar face..Not nice Fret Dem..
–Does Fret Dem actually have a step child from the orgy episode ? i’m sure that’s why she is so madd.
–Last but not least, Shabba seh him leff you fi good( it look so, cause you have withdrawn urself from everything). tell him fi shut him beak and go fix him fake marriage. Him have him next fools so your are no longer needed. him chat like a biotch and that’s not cute. tell him fi go court go support him fren Flippa cause he was the main on riding his coattail when he was around.
yes mi fass and mi a come to di source so ansa mehhhhhhh

0 thoughts on “HAYYYY DEM KNOW MORE DAN WE

1. Sender u is a wicked rass fi seh di man a blame everything pon Marsha unno nuh easy enuh a guess anything fi get little comments smh

1. Fi some reason me nu think a lie. Dah vain ass negro is highly, likely to be the type whey want fi do crime but never de time. Look how him did de a yard a have a ball and she up yah a pick up de drugs, share it out, call de buyers and mek de deliveries….lololllll..Him have a point! lol

2. Morning old world!

Met, me remember one a dudus cousin sey she did a wait fi get de call fi go pick him up a airport cause him nah go do time…now dah one yah sey de big drugs man “entertainer” nah go do time. lolol him might do more dan dudus to rass.

3. NONE OF THEM BIG UP MARSHA, AND ALISSA U BIG HEAD UGLY FLABBY BODY BITCH SHUT THE F**K UP PLEASE. DEM ALL TRY TO BE INNA THE MIX SO DEM CAN FEEL IMPORTANT

4. Unless they are talking about him being bailed out otherwise, right now no one can predict how this will end. This case can start in State Court and end up in Federal Court. There are alot of factors that can affect the outcome, like the amount of drugs involved, the type of drug involved, is this his first drug offense, does he have a prior criminal record, evidence, was State lines and/or borders crossed just to name a few. If they are praying for him best they pray he stay in State Court because Federal Court sentencing can be very severe.

1. NO.. pray that the feds pick it up cause federal prisons are more organized than state prison. and I don’t think him will stand a chance in state prison system. SMH state prison will eat him alive. (Just pointing out the facts)

5. Delusions of grandeur informer flippa your links dem lef u fi good da time ya. Wa the whole a dem point the finger on you. Ole tubit.

6. Met mi ignorant fi dem….it nuh nice when Feds lick off u door and a lef devices in your private space recording the most intimate moments even family time when Pitney a play it nuh nice. Hard to ever feel comfortable after you find out dem suppin deh

7. o well them know wa dem did a do so them know all good thimgs must comes to a end dem rass luddy mi neva drink a bottle offa none a them. them no ave papers n want live like kings quees him better no drop the soap n marsha n the other girls becomes someone bitch

Leave a Reply to The original Smh! Not new round here! Cancel reply