HAYYYYYYYYYY PPLS R DIES..IT DEH YASSO

0 thoughts on “HAYYYYYYYYYY PPLS R DIES..IT DEH YASSO

1. @Simplicity :ngakak :malu a nuff a dem inna dance with 5 oclock shadow and full grown mustache amd love pose up a tek picture

1. Shit up batty gal go take 10 seats back nobody not marrying your ass….Texas don’t want you n Tony Matter on definitely don’t want u the belly u walking around with right now which man u planning to raffle it 2

2. Shit up batty gal go take 10 seats back nobody not marrying your ass …..lol Texas don’t want you n Tony Matteron definitely don’t want u. …just wondering the belly u walking around with right now which man u planning to go raffle it to

1. @Anon 12:57pm Are you Jolene the dancer from Houston, causen yuh sey Texas nuh want Gratahole and Jolene live a Texas and she and Matterhorn is phucking …Suh talk to mi Jolene whey yuh know about Gratahole and Matterhorn recently? Unu tink unuh easy wid unuh under cover phucking of soundman and entertainers. Jolene come talk up whey yuh know about Matterhorn and Gratahole? From whey me know dem been phucking before him start phuck you. And why yuh worried about who shi aguh give the belly tuh? Jolene it luk like Gratahole a mad yuh?

Leave a Reply to simplicity Cancel reply