HAYYYYYYYYYYYYY JAMAICA KNOW DIS BUT IT STILL NUH GOOD AGEN……

Mi haffi tek off di name ooooooooooo….dis is a talk show host wid di most…and a him a di top one a di station in Jamaica……..but him name was always being called ina di BF( Batteyman Federation) suh mi nuh suppprizeeeee noh sor mi not…..sender next time mek yuh peoples dem tek a pic so we can dash up name ettceddehrah….but a long time mr….C name a call uppppppppppppp

fire

Subject: XXXX XXXX Gay

Message Body:
**** ****** spotted at a gay party in Spanish Town on New Year’s Eve. The popular talk host show spent the evening ringing in the new year with fellow battymen. The party was exclusive and had a list to keep it private. Men were whining and grinding on each other.

0 thoughts on “HAYYYYYYYYYYYYY JAMAICA KNOW DIS BUT IT STILL NUH GOOD AGEN……

1. lawd God, th espeakie spokie one is gay mi fren tell mi that long time him always at the parties

2. Tawkcheut, him love and true mi nuh have dry shit inna mi batty oh a kaint, I love listen to the station though cah them nuh ramp fi ask questions.
    A hint the former Prime Minister..that is all i can say courthouse bangarang

3. Tawkcheut, him love and true mi nuh have dry shit inna mi batty oh a kaint, I love listen to the station though cah them nuh ramp fi ask questions.
    A hint the former Prime Minister..that is all i can say courthouse bangarang

1. good mooorrninnng…a nuh now dem party yah a gwaan oo but mi waa know wha guh wrong new years dat dis person come fawwud

Leave a Reply to ISpy (With my two big black eyes) Cancel reply