HEAD MEASURER, TIGHTS SELLER STATES CASE

No sah u nuh too wonderful enuh tights lady leave tights sets alone now u go by all d tights sets Dem a foreign.u matey Dem a beat u bad by farrrrrrrr cause u man still a f**k dung d place.saltfish head gal

7 thoughts on “HEAD MEASURER, TIGHTS SELLER STATES CASE

1. Bloodcloth me think a me one see it girl u ugly enuh u head very big Brite bout u a watch Mon him nah stop walk an do d things Dem all dung a South wey u live him a f**k gal..U sad bighead betty..Him like Jay more

2. Y people worried about the girl looks she didn’t make herself she is beautiful also wgat dancehall man no cheat lane story show me a mo e.g. man that have one gal

3. I personally don’t know this girl but she looks alright to me. I’m someone who loves tights too becuz they are comfy. There are worst things in life than worrying about a man cheating. This post is lame.Next

4. I personally don’t know this girl but she looks alright to me. I’m someone who loves tights too becuz they are comfy. There are worst things in life than worrying about a man cheating. This post is lame.Next

5. Nicky u head big Fi Tru to how u gwan like u nice look at crime wey u mek f**k u bountykilla brother Rasta connection f*k u Nicky u is nobody but a nasty mongrel dogshit.12 cnt do nuh better y him stay.nicky gve up ur visa cause ntn bout u hard fi gal.

6. Pinkwall the sender red eye the girl. A so she did red eye me friend Shavel and name har pickney off the girl son. She name Poochi strawberry. A so she red eye Breena from over orda n f**k the little girl man and the man neva want har. A so she mek jay icon f**k har n Neva want her. A long time this girl a look a buss but going around a stretch every dick and pumpum with har tongue but it not going to give her fame. She want be so much like Michelle threesome and Nicki chromazzz but a nuh every body lucky.

7. Y d girl red none a Uno put all a Uno together Uno still nuh mek one.nuhbody never find Dem husband with d first man Dem take so what’s ur view d gal just f**king ugly Fi Tru an stay really​ bad Fi r man ave so much money.Nicky Fi gwey an go sit down an Lowe d gal Dem from day one she nuh like Poochie strawberry always a try be d girl twin.but pretty pretty a nuh Fi anybody.so dat Nicky Fi knw an worst she come out Inna d dress wey mek Nicky stuck round d bar.aweakkkk.now back to d story Poochie strawberry is d female version of currency doll man two ole whore dem she an 100 f**k the most pussy so sender stop u f**kery.member a Stacey man an him suck BBY Tash pussy an Dem redhead aka rude needle eye go f**k him an a call him bro.an him bout sis.incase u never on Facebook sis means .sex in silent bye now one set a nasty family.