Dancehall Celebrities New York April 6, 2018 by Met me and him get in it few weeks ago over me woman keep messaging her Waste man hector remember mi page u the other day mi warn you think was chattings
So wait so no him A admit yah so say he sex in his truck hector how u wicked and bad so hector with the PHD Reply
Hector is a waste man him act like him have tings and luv tell womam seh dem man a nuh gud man. Hector cum out a di room yuh a share wid yuh so call woman or mother be humble and stop hype bout things you don’t have Reply
Gyal just left you man and take Hector, I’m sick of these posts now. Go get real stories send in S/N: the above is both the man and his woman talking to him hmmmmm. This dude do anything for attention Reply
So wait so no him
A admit yah so say he sex in his truck hector how u wicked and bad so hector with the PHD
Hector is a waste man him act like him have tings and luv tell womam seh dem man a nuh gud man. Hector cum out a di room yuh a share wid yuh so call woman or mother be humble and stop hype bout things you don’t have
Gyal just left you man and take Hector, I’m sick of these posts now. Go get real stories send in
S/N: the above is both the man and his woman talking to him hmmmmm. This dude do anything for attention
Hector like him wah tek 2018.