This bwoy live in Brooklyn all ways a tek Microphone a dis gal,him drive a black BMW ,him live with a baby mada a Brooklyn him chat the gal how the gal dash we belly Everytime him breed the gal but hear the hot part him live inna Brooklyn and owe money Fi rent over one year rent have the gal weh him cuss bout dash we belly a go court Fi tan Inna da people them place. A wah hot me hear seh a dah gal fren rent here da place ,me all a hear seh the gal fada seh any how them stay any more months them a fling obeah.bwoy Fabian stop hype and go pay u gal rent.n come out a dah gal fren hus .p**y obeah ago kill u. Go look work and stop hype with u junk yard remodel BMW.
SHORT AND FAT LIKE
Waste man this
Lmao
Ah courts dis gonna go watch ….. how u putting people business out on social media smfh like stop go tell lie pon people
The Waste man got evicted.
Dutty man him fi mine him yute.
Woiii Fabian you is always in a scandal. Always a owe money fi support ya pickney dem.
Smfh
Waste man.
Nasty dirty man him is.
Lol this just got sent to me on whatsapp.
Im surprised he’s not dead already.
What a Disgrace.
Wasteman
The gal go dash weh belly cause him Bomboclaat Wutliss and him fuck everybody
Fact
Big time thief. He should have got a good beaten.
What a P***y.
Omg what’s in the dark always comes inna the light. Yes expose him he’s always ripping people off. He’s a fraudster He beat the gal cause she did that.
This is karma
Every dog has it’s day. May he have plenty. Dirty dog
Lay with dog you will get fleas
This idiot mi hear suck p***y for money to pay rent.
All him know is how to sell drugs and check young girls.
Battyface
sodomite
This guy deserves no help in life. The amount of wickedness he has done. He has no shame.
Them get evicted. Big time drugs man a buy pussy and can’t provide for his children.
This fool needs to come out a the closet. Undercover
He likes to be called Susan.
Hes definately got herpes. He gave it to me.
Lol