No Met man not di snapper ooo Betta u seh di turbit di one dem weh caan scale u haffi skin dem caw deh bwoy yah want somebody skin him alive …a how dem one suh upps.
Dem love to be seen with them perverted deviant self. How can you as a normal human being jump in a put in gay lives with black lives… f__+ the dirty gay deviant struggle…They cant even walk near what blacks have had to go through , they make me sick.
Dirty is too clean of a word to describe him! :hoax
Black man a get shot just for being black and this fish waa inject dem sexual orientation ina it?? Come the #$^ on fish
No Met man not di snapper ooo Betta u seh di turbit di one dem weh caan scale u haffi skin dem caw deh bwoy yah want somebody skin him alive …a how dem one suh upps.
Dem love to be seen with them perverted deviant self. How can you as a normal human being jump in a put in gay lives with black lives… f__+ the dirty gay deviant struggle…They cant even walk near what blacks have had to go through , they make me sick.
Him always haffi a do suptn to be seen! Even worse now that him is not the it fish like one time. Him haffi , suptn to try keep himself relevant!
And shim so frigging tacky
Attention di batty fish a look Dem muss stap it.
Why TF is he posed like a ballerina?? Dis bwoy ah one big megaladon ah sea.