HI KRANIUM

K
MI A ASK YUH KINDLY PLEASE STOP WALK AND TELL LIE PAN DI PINK WALL…ONE HIT WONDER KRANIUM STOP IT UNNO LOVE LOOK HYPE OFFA JMG TUH MUCH NOW..WHEN YOU OR ANYBODY WHEY YOU KNOW CUDDA EVAAAAAAAAAAAA EVAAAAAAAAA GI JMG A VIRUS? WHEN DAT CUDDA EVA HAPPEN? MEK UNNO LIE SUH AND UNNO CALL UNNOSELF ENTERTAINER? IF DI DEVIL WAS MI FATHER MI WUDDA REALLY MEK YUH KNOW WHERE SUCH A LIE WUD PUT YUH BUT BEING MI SEH GOD MI DUS A ASK YUH FI STOP WALK AND TELL LIE AND BOUT DI VIRUS SHUT DUNG SITE…KUH PAN ALL YUH TUH ..IS BOUT 5 TIME NOW MI A HEAR DI SAME TING..KRANIUM YUH INVISIBLE FREN CUDDEN GIVE JMG VIRUS NOR COULD YOU…BOUT WE PUT UP BOUT YUH AND OOMAN AND YUH SEND VIRUS..I DOE EVEN KNOW HOW YUH LOOK(Thanks now to google)..SHAME PAN YUH BECAUSE MAN NUH FI LIE SUH DAT YUH A GO SIDUNG AND MEK UP A STORY FROM A RIGHT BACK TO A..LIARD

0 thoughts on “HI KRANIUM

1. mi wudda love fi know if dem tink dem can eva gi my site virus or shut it down dem lie it look sick now man

1. what kranium do you met after me never hear you say nothing bout him any unno naah fi do him so bad bout a one hit him do him do other songs to a just nobody naah fi know get more airplay

1. U quite right i doe know anything bout him nor has he ever been on the wall so tell him stop walk and tell lie and gwaan tek him airplay.Dem too lie

1. met him and tamara hoodaz and 16 tits a friends/f**k buddies so go figure. mi have a likkle birdie weh tell mi everything..

2. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…
    bwoy kranz a betta yuh did seek a small intaview enuh,yuh knw dem likkle way deh cuz as much as de pieca brains yah mi hab up can restore mi nuh c yuh inna de memories of memoirs papa :nerd

1. @Chuetty your becoming fixated and it’s not allowing you to see clearly, JAMAICA HIGH is located in Jamaica, QUEENS, NEW YORK :ngakak
        But on a broader spectrum, yes I do have Jamaican relatives…..matrimonial.

1. Quena ahhhh “fixated” is a very strong n out of place word right here that being said by the time I finished writing the comment I figured u meant that Jamaica High but being me n in the true spirit of a tease I posted it anyway now pls bear in mind if u r or not does not matter one iota to me ok it was all in good fun 🙂

1. Chuetty, what tha fuhhkkk does iota mean?…what is up with ya’ll and these got damn big words??

3. met a waah him sah you do . me naah tek up if him but hi seem a humble youth so me no know an most a them people a say them never hear bout him them dangerous cause him song no just play one place it play all over

4. I think yuh just buss this man Met. He just got some measure a fame he’s never acquired before. Well played Kranium, well played.

5. I heard he use to be humble until him get di Likkle buss mi did surprise when mi turn on di radio and hear him pon hot97 mi believe yu met cause him hype yu f**k now

6. Wah gwaan Kranium new Advertising Manager????? Yes Ms. Metty is u mi talking to!!!! lol. Yuh nuh see seh a sikes d bwoy a use pan yuh Metty???? him a look likkle exposure, him see seh a nuff ppl thing yuh mek gone global and him want a piece a d pie, him know seh once him name land ova yah it gone worldwide/international/universal suh him just use him head pan yuh fi get some knowings and want yuh fi boost him non existent career. Mi tired fi tell yuh seh yuh fi start charge fi dem service yah eh nuh and yuh nah hear!!!! tan deh deh!!! A bet yuh seh him have tongue wagging yah now, as of today everybody gwine know who Kranium is, mi just guh google him to cauz mi never know who name suh…. Dem waan find man dem come yah so, dem waan woman dem come yah suh, dem waan career revive dem come yah suh, a bare free advise yuh a gi weh…… like u rich aready eh nuh!!! lol Mumma Metty yuh thing tun up, a yah suh nice, d ppl dem a talk bout yuh site near and far!!!!!

1. one drop when mi hear agen mi haffi ask who n check all mi emailbox is him a go roun a look hype offa di site bout him gi di site virus before him go try mek a next song

1. A which virus him a chat mussi d AIDS virus, guh duh warah???? Affa him nuh have dem deh sort a creativity deh fi guh mek next song, a hit one at dat. Him would an a waste ppl precious studio time, fi record fi him rubbish weh nuhbody nuh waan listen to!!!!

7. Mi nah guh lie, mi think a Gyptian sing da song deh…Mi neva even know seh a smaddy name Kranium dweet

1. mi neva know a who do di song till last night but since him read yere regular a hope him stop walk wid jmg name pan him tongue now..him and di res a liard dem

8. you know say it did better him did send you a link fe do an interview, cause him a look a spot in the spotlight…but how me know him is because me see him on ER weekend, and me swear a did gyptian sing the song.

9. Eeee tink armpit kranium u mek di pink wall…. Kranium weh use to walk jamaica ave a look a hype… Tinkkk pussy hole kranium weh f***k every gal a NY it wuddnt shock mi if u have anyting eno. Being as tho u luv u front hole & ba….
    U no wat I always come to JMG to read not to give stories mek mi kibba mi mout..

1. goldy u eva see him pan here before? dis liard boy bout me put him and woman up and mi doe even know who him is

1. Him songg mek a likkle noise an him think seh him a celebrity & everybody no him wen really nuh bady nuh no di face to match n song…..

1. Mi say when I saw who name Kranium I had to push my glasses up (inna mi miss kitty stoosh vice) and ask mi self den a which part him ago borrow “di fat cock” from to give the female him a sing di song to ?????????????????? Puzzled velly velly puzzled

2. Met that teenage roach wouldn’t know a fat cock all if it bax him inna him face cho

3. him buddy likkle chuet? :hammer it bun mi one……..i never post bout him before and two nobody neva give jmg no virus and shut it down..when dem hack mi media player they uploaded a new theme and I changed it and those guys were not affiliated with anyone jamaican.a nuh him one a go roun go tell lie pan jmg eno but is like 5 time back to back and when mi hear agen last night mi hear say kranium say …and a dat dem mi go ask who him I never set eyes on him before in any pics so whey him a go tell people bout story run pan yah bout him y dem love look a hype offa jmg so?

4. In the song him sing say “set da way deh do bend da way deh so u know mi have a fat cock fi u” I think a dat him say

10. One question mi waah ask u kranium…. How u nahh gi nuh virus wen u nuh like fi use bootz??? Eeeee???
    Okay mi naah go seh nuttn more.

11. Metty, krainium or whateva him waan name, need a deodorant, suh him come over yah wid the stinking arm, cause him know nuh baddie never see him, but we ongle smell

12. Why ppl a diss Kranium he’s a great upcoming artiste. Lifestyle ah di maddesss chune ever … Voice UP UP UP UP Met how you know he said this for a fact?? Too funny how puertowhatever know Kranium come from queens lmao funny how these actual JAMAICANS commenting doesnt know who he is but QUENA does lmaooooo like sometimes ppl must just shut up

1. Quena can fool the bloggers BUT not me! that rahtid it/person is not no SPANIARD. She is a dancehall mattress who is on the site with har false pretend self. GWEY Quena.

2. Wicked look here drink di likkle bit a milo n gooooooooo a u bed now lmaoooooooooooooooo
      In Quena’s defense she have rental properties in the five boroughs so maybe Kranium uncle bredda sista auntie cousin is a tenant who knows yasssssssssssssssssssssssss gawdddddddddddddddddddddddddd mi belly a HAT me ooooooooo

1. Regular Horse Racing at The Hamptons, Prenuptial Agreement an all dem tings dere weh di average folks can only read bout. Y’all need tuh recogniz, cah we gots ah millionaire amongst us :siul

13. @Wicked, come out a me head gal…Same ting me surmise wid di Happle situation but all now me nuh get nuh ansa as to who di Spaniard works for…But he who keepeth his mouth, keepeth his life..@Met give me a ride pon di big-head bike deh duh….

14. MI ROUND YOU AND MI A WATCH YOU, BABY FACE PEARL A GO F**K YOU UP, BUT A GUESS YOU A GO LEARN THE HARD WAY. YOU BETTER LOVE AND RESPECT YOU BABY MAMA, BECAUSE A SHE A GO COME THROUGH FI YOU IN THE END. THE SAME PEOPLE YOU PASS ON YOUR WAU UP A DEM SAME ONE YOU A GO SEE ON YOUR WAY DOWN, REMEMBER NOW THE WORLD IS A CIRCLE, CUT THE HYPE WEY YOU DE PON.

15. If a one song you bust and you a guan so, suppose the world did know you a how you would a guan, trust mi my youth, you a go drop hard. you not humble at all. even the man dem weh round you, weh you claim “you a feed” tired a you hype. Come back down to earth, remember “DON’T DISS YOU BABY MAMA” remember when you did only have one draws only she did a look out fi you. NO MOTHER, NO SISTER< NO FATHER don't ever bite the hands weh feed you. mi know you from 140 and Jamaica ave. you a go suffer fi the things dem weh you a do.

16. one boxers Kranium weh nu like bath, sting arm boy weh think somebody want him. Gal only want you money fi now.

17. That same gal weh you a walk up and down with and say a you wife trust me you a go dis her to just like how you a dis you home. home wrecker dutty nurse gal. mi fi one stop listen you keep man song and a plenty a him fans stop cause a you. groupie nurse gal.

1. :table: Sipping mi tea yes pls tell us about it who knows we might be able to get you pass it.
        Metsy ooooo morning blessings mi darling :peluk :peluk

Leave a Reply to 2cents Cancel reply