This is hopple brother…the fawda pickney….mi notice from wah day she stop comment and like even pon his son 1st birthday pics…mi a wonda if this meant for ikan bc of the credit card theft….mi just a wonda lol
13 thoughts on “HOPPLE IS WHO YUH BREDDA TALKING?”
He’s no lying at all, but you can handle family matters inside. The post is facts thou.
It’s not her real brother his sister Chaka or whatever she name is her sister so that y they call each other brother n sister but their not at least by blood. Anyways but diddi licky to so how him fi post that lol
Diddi is a thief, he stole my friend 3000 and all now him can’t pay her. He’s nobody. He spend 5 years in prison for selling drugs and him licky licky. Facts!
Did i need fi shut him rass mouth cause him a nuh nobaddi.. ole prison bud. Him sister shacka nuh big ole third and that’s y she get dip. Do theif ppl things and apple hab long rap sheet. Didi you don’t even straight when Apple did hook u up with F**kout Ophelia why u never mek she married you fi sort u out? But then again she couldnt because she nuh wuk nowhere. And Hooters and lord and Taylor’s wasn’t cutting it and she couldn’t hold down a job. Him f**k pon har and breed tmz.symphony and everyday dem used to back and forth a throw wud.. Ophelia fool nuh f**k deh with man that live on the west coast and swear a fi har man..
He a cheater he got that LA mattress Symphony Cattouse pregnant because he swear she was somebody after the pretty girl some chick spend all her money on taking care of him … smh
Tmz nuh play wid har tings. She always have a gud job and work a top hospital in LA an mek har own money an tru Didi come wid he drama wid f**kout Ophelia and mess up gal tings.
He’s no lying at all, but you can handle family matters inside. The post is facts thou.
Must a pony him a throw word fah . Remember him baby madda and pony deh.
the same pony who dated apple other brother’s ex/baby mom? :nerd
No shade cooler dan a. Sibling shade. It good fi di bleaching.
It’s not her real brother his sister Chaka or whatever she name is her sister so that y they call each other brother n sister but their not at least by blood. Anyways but diddi licky to so how him fi post that lol
Words of wisdom.
Him use one stone and kill a few Birds, and one fowl, a silicone fowl, cause Robbas man mek she and HER MUMMA go thief
Diddi is a thief, he stole my friend 3000 and all now him can’t pay her. He’s nobody. He spend 5 years in prison for selling drugs and him licky licky. Facts!
Him point still stands.
Up to now unu can’t say him women de road a thief :ngakak
him fi tell har bout mikey wallet , weh dem have har in a sak a shop, tiefff , him licky lick y just like she ,wat a set rotten come talk nuh
Did i need fi shut him rass mouth cause him a nuh nobaddi.. ole prison bud. Him sister shacka nuh big ole third and that’s y she get dip. Do theif ppl things and apple hab long rap sheet. Didi you don’t even straight when Apple did hook u up with F**kout Ophelia why u never mek she married you fi sort u out? But then again she couldnt because she nuh wuk nowhere. And Hooters and lord and Taylor’s wasn’t cutting it and she couldn’t hold down a job. Him f**k pon har and breed tmz.symphony and everyday dem used to back and forth a throw wud.. Ophelia fool nuh f**k deh with man that live on the west coast and swear a fi har man..
He a cheater he got that LA mattress Symphony Cattouse pregnant because he swear she was somebody after the pretty girl some chick spend all her money on taking care of him … smh
Tmz nuh play wid har tings. She always have a gud job and work a top hospital in LA an mek har own money an tru Didi come wid he drama wid f**kout Ophelia and mess up gal tings.