Yow dash piece a yam vine ova mi ID deh… This is a story of how the wrong woman/women can mess up a good man… Suh mi meet dis girl an tings a gwaan awright, bout a month aafta shi lose har work an cyaa find nuh job but as a man weh grow good it neva mean nutn cause mi a seh fi support mi woman is a man’s role plus har family dem neva business wid har an shi did a guh UWI…
Anyways mi start support har an ting 10/15/20K per month not inclusive of grocery,credit,hair, etc. Plus try help har put a likkle ting pan har tuition now and again. Tings still a gwaan good, mi a duh di tings dem weh a good man is expected. Den is like shi staat get rude an emotionally and verbally abusive an mi a try fix it all doh mi know an a me a di issue. 🙄, curse of being a cancer.
Fast forward likkle bit an a pure tings start come dung pan har loan people dem a run een pan har an a pure tings. N who but me to the rescue. Mi staat stay a camp week in week out a nyam dem hog food 3 times a day all pan a Sunday when mi cudda gone home wid ease cause mi nuh live dat far, jus suh mi can save up di money fi use an help har out, neevn a sweetie mi cudda buy, cause mi claim mi inlove an a man must tek care a him woman. She was even the one to convince me to stay at camp to save money and to be close to her n one bag of ish. Shoulda get two hot box aanda mi rass fi have sense.
Mi staat lose weight an mawga dung cause mi naah eat as mi use to all while fi har ass a get c**k an har p**y a get fat an shi staat cuss mi how mi look suh an dis an dat. Make it worse dis girl live up di road an not one Sunday shi wudda seh carry a dinner come. Har birthday a come up an shi beg mi a phone an mi a tell har seh mi nuh have it cause a all a di tings weh mi a deal wid both fi mi an har, tell har mi can duh har hair an dem ting deh but di phone wudda affi wait likkle. A get a piece a cussin an me wid my eediat self run guh bruck mi fixed deposit fi get di money fi buy it gi har well early to, is like a dem time deh tings get worse.
Soon enough if mi beg har likkle sex mumma cuss an seh weh mi a ask har dat fah like mi put p**y aanda har an if mi waah fuck mi fi guh look gyal f**k or guh buy f**k. Not to mention when I wanted to visit her n I had only my bus fare a straight cussing seh shi nuh waah si mi if mi nuh have nuh money an if mi a come a har yaad mi betta carry supm or nuh come nuh weh. Yes this same girl I just gave her months grocery, pocket money for the month,ensure shi nuh get kick out a school, etc. Some things weh shi duh mi an tell mi a swear a di worst.
Anyways in the last weeks of this sinking ship shi seh shi a guh St. Ann guh stay wid family an mi can always come visit. Mi r**s, soon as mi get time off from work an mi a seh mi get time, when mi can faawud. Mumma seh shi nuh waah mi dung deh an if shi waah si mi shi wi come a Kingston an mi a gwaan like a foreign shi deh. Anyways now pan har bday shi seh shi a guh out wid har female cousin mi seh zeen, later mi a pre har status an mi si she an di cousin a vybe wid couple yute an ting an she a move a particular way wid one a di yute, dp all change wid shi an him suh mi a seh, a who dat. A who tell mi fi guh ask some cussin weh mi get an some supm weh shi tell mi, right deh suh mumma cut eh link. An bwoy if a neva fi eh training fi draw pan mi likkle chip lick. A bawl like a cow. 😂😂😂
Fast forward to a year later. Si mi phone a ring an ansa, nuh she a call mi a tell mi how shi miss mi an how much of a good man I am an any woman woulda lucky fi have mi an how shi sorry fi all a di things weh shi duh an one bag a rass. Even up until now shi a text mi every minute a ask if shi can come spend time at my house or when shi can si mi cause shi miss mi. I have forgiven her not for her but for my peace of mind. But I will never go back there.
From my relationships n female friends I am always getting kudos and being told how good it is to see a man holding up the standard. But one thing that always stands in the way of my happiness is that no matter what I do after awhile my ladies will complain how distant I seem n no matter how I try it’s like I cant get around it so that always ends up driving a wedge between us… Hopefully someday I can get past it and make somebody truly happy and they can do the same.
The main thing I got from ur tory is that being a bomboclaat YAMHEAD has no respct for Gender,so is not only women!!I too regret u weren’t even a fren of a fren so MI coulda gave u 4 deaf ears box inna yuh rass neck back n throathole….Soldier even you’ve admitted u deserve as much.A very good amount of Yard women are barefaced Users but is only fi a time dawg..the pain will heal Trust mi!