Mi tink this was the woman dat did tek di bag a pics in the car wid Bop weh day. No man. Bop a gwaan wid a bag a things. Lol. My my. Di one teet sweeeeet. Eeeeewww
@ met is it a law or just someting against arts? how com pastors a travel & suh di same ting artists dem a seh and neva get dem visa revoked? how no aritst no talk up pon di f#ckery against dem?
All shi do is come Pon Facebook and pose with bop money lol she ain’t got nothing she went out into a green and black fake adidas cart dress and wake up in it shi just want the spotlight
Sell f**k tizzy bop don’t wànt you
Bop seh all is welcome
Mi tink this was the woman dat did tek di bag a pics in the car wid Bop weh day. No man. Bop a gwaan wid a bag a things. Lol. My my. Di one teet sweeeeet. Eeeeewww
@ met is it a law or just someting against arts? how com pastors a travel & suh di same ting artists dem a seh and neva get dem visa revoked? how no aritst no talk up pon di f#ckery against dem?
Wen sum ppl desperate dem will sell dem soul to anyting dat warm blood run thru ewww!!
Chin gi back Bop him grove, so him deh spread it…
^groove
All shi do is come Pon Facebook and pose with bop money lol she ain’t got nothing she went out into a green and black fake adidas cart dress and wake up in it shi just want the spotlight
Sell f**k tizzy bop don’t wànt you