I CAN——–NOT

Met tell this dead beat girl boy to stop call up Stacey name, the girl already said that your not taking care of your two kids that you have with her. You need to know that nobody like you in hartford because you chat too much. On a real note, Stacey should put your ass you child support. You can’t diss your child’s mother like that because she letting people know the truth about your fake ass. Typical dancehall man every night popping bottles and don’t take care of there child. Your loud mouth can’t frighten we kirky Z.

7 thoughts on “I CAN——–NOT

1. What an annoying looking pan! Mi vision stressed right out!!!From him head top to that blue watch. Is who fah gift wrapping bow him teef and fling round him neck? Kirky Z pay your child support maybe that will mek yuh likkle bit less annoying looking.

2. Look like anything from di sea…a wah dat yuh breed fah my girl… tell huunu fi stawt duh background check b4 breeding fi man hunnu wee get louuuuuuu like dis den complain afta…

3. Kirky yu di way how yu sound is like ya carry a heavy p$&!y feelings fi Stacy. Di girl use to gu crazy fi yu ugly ass, and now shi move on with her life and all of a sudden ya cuss di girl. Yu neva know shi woulda finally wise up and leave your broke no good ass right?yu a poor excuse of a father so stop mek it seems like you is father of the year. Stacy wise up too late still. Shi shud a neva breed fi yu a second time around. Yu run down every gal a Hartford and use to treat Stacy like shit. Now the tables turn on yo ass real quick.lol yu dey pon live a dis di girl and a talk bout nobody cyah beat yu. kirky yu is a punk,yu si how wen yu talk yu mouth eva skin up like yu smell some bad p&$&!y.kirky yu ugly like. Nuttin na gwan fi yu dats y yu stress ya now. No more Stacy fi use and abuse.yu need fi just stay ad di likkle bakery wey ya work and keep yu likkle ugly ass quiet. No body a Hartford nu rate yu. Dats y yu did get box Dung last year a Itallian kid Party. Bout ya tek care a yu kids dem. Bitch where???