IM DONE FIDDY WAP WAP UP FLOYD

50cent
13 minutes ago
I just woke up, Floyd you know better.don’t get me started you paid a private investorgater to find miss J. You love her man and Nelly took her. Lmao the nigga swoop down like a bird outta the sky. He to tall champ you can’t you win. Lol

50cent
13 minutes ago
I just woke up, Floyd you know better.don’t get me started you paid a private investorgater to find miss J. You love her man and Nelly took her. Lmao the nigga swoop down like a bird outta the sky. He to tall champ you can’t you win. Lol

0 thoughts on “IM DONE FIDDY WAP WAP UP FLOYD

1. mi jus a cum frm oba deh enuh mi wen him seh
    ” Lmao the nigga swoop down like a bird outta the sky.”
    a tears cum a mi yeye y dem nuh low de brand new second thuggeth dwrcllllllllllllllllllll

2. Lolol..dwfl..dem nuh kno seh dem nuh fi f…ck wid fiddy…fiddy luv di f**kery him nah done fi now….all now mi still a laugh when him and ugly rick Ross did a war…a wonda a which one a Floyd gal fiddy a grind now…loool

3. Fiddy nuh look back wen im just git up tho..hmm hmm. Im yei kinda look cyahst fi min..burrr still can gwann..Fiddy mi nuh like di market gal behavior neidah

Leave a Reply to Sue Cancel reply