Kim send di voicenote dem come mek dem dash up ina Pinkwall style an pattan
29 thoughts on “INSTAGRAM TUN OVA………TWO MOUTH CUTLASS SADEKI”
A dis win! Proof say him don’t want shavel. No man really likes an insecure attention seeking girl. But sadeki a real dog fi a chat him baby mada like that and a give ppl things to talk. He’s just embarassing her. But Kim, he stood there and allowed five gyal fi Rush u and buss yuh head so to me it seems like da man deh NUH want nuhbadi. Me would a avoid him and shavel and Mek shavel endure all a d stress.
Mi fraid a dem man yah u si, lwad, Shavel, if you a him baby mother and him chat u suh, hmmmm! Kim a wonder what this mama man a tell Shavel about you? Just think about it, him is a snake.
admin a beg yuh dont dash up ntn else just yet holddddddd…mi a run guh pick up some food fi the fried settings a beg ooh…..no she neva haffi bad suh a bloodclaat..a dis name receiptssssssssssss
Kim doah private yuh page like shavel,send de voice note dem inna JMG index muma doah let let out a next screenshot just yet send it come dis way muma,mi rass mi seh a pure back tuh pac all video pic mek….KIM cum link de admin deh muma,no what a piece a shame…luk how him dawg har out all one long paragraph ova deh enuh…linkage kimmmmmmmmm
Well when a gal a hype, till she mek she and her friends them gang me, then everything is fair game, u mussi mad, the way how me dark :batabig , every thing in sight a get destroyed if it in the f**king way. Kmdt.
Me know shavel have running belly when Kim start tag her inna the screen shots. Kim just exit the mess now and make she stay with her stress, caz she swear that man is a prize
Rasssclattttttt done har Kim … Shots fired I repeat shots fired lmaooooo what a tea noice :ngakak :ngakak :ngakak shavel if I was you I would put a big black ,!scandal bag over my head how me shame like DOG u too hype bout baby daddy this and dat :ngakak :ngakak the same baby daddy calling u GAL ???? :ngakak :ngakak :ngakak woieeeeee a yah so noice
But his babymada keep bothering Kim. ..a person can take so much and no more…kim fed up with shavel a taunt her everyday. ..shavel mad because he was f**king someone else while he was in jamaica. ..the girl a lowe out the man and u still a f**k with her…
Fi real MAN IS EVILLLLL THEY ARE SATAN IN THE FLESH I DONT KNOW ALL MEN BUT THE ONES I BREED FOR A DI SAME SET A DOG SHIT HOUSE DEM NO RATE THE MOTHER OF THEIR KIDS NOT ONE BIT. LADIES LETS TRY TO UPLIFT EACH OTHER INSTEAD OF PUTTING EACH OTHER DOWN. THIS SITUATION AS OPENED MY EYES A WHOLE LOT. US GIRLS NEED TO STOP GIVING THESE MEN THE CHOICE OF TREATING US LESSER THEN WAT WE DESERVE REAL TALK YO.
From this side of the LENS, DI 2 A UNU A DUPPYBAT…Which man me ago call mine and him meck him babymada and fren dem gang me and buss my head?? KIM HIM NUH RATE U NEDA, DRILL DAT INA U HEAD, NO MATTER HOW MUCH VOICENOTE U HAVE…Dont mek it seem like him waan EITHER OF U, HIM IS A DUTTY MAN, GO LEARN SOME SENSE..HIM A USE DI 2 A UNU EQUALLY…SHAVEL A DUMMY AND SO R U KIM..Di man is a SCUMBAG, RUN HIM..
You know say unnu fi read with understanding. The girl said she left him when she see say Shavel money can’t mine she and Sadeiki, lol. Sadeiki look like him upset bout Kim leaving him and make Shavel and her friend them gang her. Kim was NOT with Sadeiki when they jumped her.
I read clearly what was said and what was INSINUATED by the VOICENOTES.. Sadiki is a scumbag and him nuh RATE NEDA KIM NOR SHAVEL. HE HAS USED BOTH AND WILL CONTINUE IF DEM ALLOW HIM TO PLAY ONE AGAINST THE OTHER. GET THAT NOW @Ms NO-SAH…HIM CARRY FROM ONE TO THE OTHER AND A WILL SAY ANYTHING TO GET WHAT HE WANTS..I truly hope MSKim has moved on like she says she has…SADIKI A REAL DUTTY MAN.
@highly concerned, you name fit you fi true, because me never @ you and you so highly concerned with my comment. But since you sent for me I will come. Reading over your comment, you said “which man me ago call mine and him meck him babymadda and fren them gang me and buss my head”……..Kim was not with him and did not call the man hers, she is speaking of their past relationship, not the present.
Also he lied to Kim about Shavel. Of course a man is going to say what he wants to get what he wants, but keep in mind some women are more vulnerable and naive than others.
A dis win! Proof say him don’t want shavel. No man really likes an insecure attention seeking girl. But sadeki a real dog fi a chat him baby mada like that and a give ppl things to talk. He’s just embarassing her. But Kim, he stood there and allowed five gyal fi Rush u and buss yuh head so to me it seems like da man deh NUH want nuhbadi. Me would a avoid him and shavel and Mek shavel endure all a d stress.
Is it too early fi start drink…. Hell no mascato check, glass check, bed check…mi a get comfortable oooo…mi might need something stronger lata
Mi seh! I reach home to nicenessssssssssss pan this chilly Friday evening!
Sadeki a pussyhole!! Shavel cut it out Caz u could never a gwan suh wen u deh a bx …
Mi fraid a dem man yah u si, lwad, Shavel, if you a him baby mother and him chat u suh, hmmmm! Kim a wonder what this mama man a tell Shavel about you? Just think about it, him is a snake.
1111111111111111111111111 Ratatatataaaaaaaaaaaaaa him deadly like satan
admin a beg yuh dont dash up ntn else just yet holddddddd…mi a run guh pick up some food fi the fried settings a beg ooh…..no she neva haffi bad suh a bloodclaat..a dis name receiptssssssssssss
___________________________________________________________ check check check
BUMBO!!!!!!
Needleye, don’t drink too much because you might bruck di koki neck pon di Friday evening ya.
Kim doah private yuh page like shavel,send de voice note dem inna JMG index muma doah let let out a next screenshot just yet send it come dis way muma,mi rass mi seh a pure back tuh pac all video pic mek….KIM cum link de admin deh muma,no what a piece a shame…luk how him dawg har out all one long paragraph ova deh enuh…linkage kimmmmmmmmm
me doan agree with the baby posting part. Nope Nope Nope. me no deh pon nobody side but me dont agree with it one bit.
Lawd dem cocky really short
Well when a gal a hype, till she mek she and her friends them gang me, then everything is fair game, u mussi mad, the way how me dark :batabig , every thing in sight a get destroyed if it in the f**king way. Kmdt.
Me know shavel have running belly when Kim start tag her inna the screen shots. Kim just exit the mess now and make she stay with her stress, caz she swear that man is a prize
Rasssclattttttt done har Kim … Shots fired I repeat shots fired lmaooooo what a tea noice :ngakak :ngakak :ngakak shavel if I was you I would put a big black ,!scandal bag over my head how me shame like DOG u too hype bout baby daddy this and dat :ngakak :ngakak the same baby daddy calling u GAL ???? :ngakak :ngakak :ngakak woieeeeee a yah so noice
Come on Stupidity girls stop fight ova man….siggghhh
The Dogshit no worth it, if u a tek him things if him hav anything to give jus tek it and unuh tek di f**k
But Stop Fight Ova Cocky U All Look Stupid & Have Some Self-Esteem
GOSH KMRT
Why di 2 a dem caan team up together an beat out diss nastiness of a bwoy eeh …
But his babymada keep bothering Kim. ..a person can take so much and no more…kim fed up with shavel a taunt her everyday. ..shavel mad because he was f**king someone else while he was in jamaica. ..the girl a lowe out the man and u still a f**k with her…
Fi real MAN IS EVILLLLL THEY ARE SATAN IN THE FLESH I DONT KNOW ALL MEN BUT THE ONES I BREED FOR A DI SAME SET A DOG SHIT HOUSE DEM NO RATE THE MOTHER OF THEIR KIDS NOT ONE BIT. LADIES LETS TRY TO UPLIFT EACH OTHER INSTEAD OF PUTTING EACH OTHER DOWN. THIS SITUATION AS OPENED MY EYES A WHOLE LOT. US GIRLS NEED TO STOP GIVING THESE MEN THE CHOICE OF TREATING US LESSER THEN WAT WE DESERVE REAL TALK YO.
Siimpli the MEEEKSUP SECRETARY!! :ngakak
most definitely,can’t afford valuable input one has to leave with it…we need it dis side here :ngakak
From this side of the LENS, DI 2 A UNU A DUPPYBAT…Which man me ago call mine and him meck him babymada and fren dem gang me and buss my head?? KIM HIM NUH RATE U NEDA, DRILL DAT INA U HEAD, NO MATTER HOW MUCH VOICENOTE U HAVE…Dont mek it seem like him waan EITHER OF U, HIM IS A DUTTY MAN, GO LEARN SOME SENSE..HIM A USE DI 2 A UNU EQUALLY…SHAVEL A DUMMY AND SO R U KIM..Di man is a SCUMBAG, RUN HIM..
You know say unnu fi read with understanding. The girl said she left him when she see say Shavel money can’t mine she and Sadeiki, lol. Sadeiki look like him upset bout Kim leaving him and make Shavel and her friend them gang her. Kim was NOT with Sadeiki when they jumped her.
I read clearly what was said and what was INSINUATED by the VOICENOTES.. Sadiki is a scumbag and him nuh RATE NEDA KIM NOR SHAVEL. HE HAS USED BOTH AND WILL CONTINUE IF DEM ALLOW HIM TO PLAY ONE AGAINST THE OTHER. GET THAT NOW @Ms NO-SAH…HIM CARRY FROM ONE TO THE OTHER AND A WILL SAY ANYTHING TO GET WHAT HE WANTS..I truly hope MSKim has moved on like she says she has…SADIKI A REAL DUTTY MAN.
@highly concerned, you name fit you fi true, because me never @ you and you so highly concerned with my comment. But since you sent for me I will come. Reading over your comment, you said “which man me ago call mine and him meck him babymadda and fren them gang me and buss my head”……..Kim was not with him and did not call the man hers, she is speaking of their past relationship, not the present.
Also he lied to Kim about Shavel. Of course a man is going to say what he wants to get what he wants, but keep in mind some women are more vulnerable and naive than others.
Shavel post sadeki voice note them pon IG…
A bitch nigga does this dumb shit
He’s a looser to do that! Real men don’t do that