Can you imagine me a tell me mother di whole a da mix up yah and she a tell me from she a go high school a suh dah man yah a flex….she all a tell me bout which one a har school mate dem did deh wid him and who hav pickney fi him etc and how much fight she see out deh over di years and a dead wid laugh!
She waan kno a wish part a fi him speed still a swim!
Di whole a unnuh gal f***g nasty! A things like unnuh dem fi scorn a road!
Weh di Bloodklaat this lol! Excuse my language but MET please take this man down!!!! That’s not DOC as I says in the recent post DOC is young he’s in his 40’s early 50’s smh please come with the real pictures I’ve met him before and I’m familiar with the gamble houses he goes to! Just don’t have a picture of him!
well even if is not mr moodie dem breed for, fact is mr moodie love to f**k and breed nuff other likkle young gyal cause more dan once person say it to
Ole man know the territory and how fi ol on pon de walls fi extra effect, shift gear and sink pedal :ngakak but fi mek him breed yu is totally WRONG! :ngakak
Goodmrng met an metters
Spoon so how u madda no tell bout she an him she only tell u bout her friends,most a di time wen pple seh dem friend a really dem self dem a talk ajs
Old men love to buy puzzy, whores like to sell puzzy, that’s how old pharts like this man can have a stable of tramps for his harem. You will never see a girl with ambition and morals dey wid a man old enough to be her grandfather…
moodie a 75/76 whe unno gyal a run down. Unno tumuck trang thou
Can you imagine me a tell me mother di whole a da mix up yah and she a tell me from she a go high school a suh dah man yah a flex….she all a tell me bout which one a har school mate dem did deh wid him and who hav pickney fi him etc and how much fight she see out deh over di years and a dead wid laugh!
She waan kno a wish part a fi him speed still a swim!
Di whole a unnuh gal f***g nasty! A things like unnuh dem fi scorn a road!
His name is moodie for a reason dwrcl,when his mood change from one woman he is on to the next.
Drop one of clues bomb for Mr hoodie…*
Dont think is him. Is one a di Dacta (Doctor) partner whe love gamble. Him short black n have big nose n big lip
Notee they mateys kept saying Doc
ok
Do u research Metty, u bad pon unearthing things? Ask the dry yeye matey she will tell u since she so proud of har “accomplishment”
Mi done a ask roun so mi soon get to it..This girl deserves an award har eye too dry
Moodie a pimp straight. A stone him a use pan dem?
Weh di Bloodklaat this lol! Excuse my language but MET please take this man down!!!! That’s not DOC as I says in the recent post DOC is young he’s in his 40’s early 50’s smh please come with the real pictures I’ve met him before and I’m familiar with the gamble houses he goes to! Just don’t have a picture of him!
Try no badda breed fe him. Stay out a gambling house an go seek a job/hobby.
@Facts is the Dacta name W. S.? Even if mi nuh get di 1st name rite is the last name Si………?
well even if is not mr moodie dem breed for, fact is mr moodie love to f**k and breed nuff other likkle young gyal cause more dan once person say it to
so maybe is so the whole group of man dem stay
whats the name of the gambling house ? :cd
Ole man know the territory and how fi ol on pon de walls fi extra effect, shift gear and sink pedal :ngakak but fi mek him breed yu is totally WRONG! :ngakak
Goodmrng met an metters
Spoon so how u madda no tell bout she an him she only tell u bout her friends,most a di time wen pple seh dem friend a really dem self dem a talk ajs
:hammer
Old men love to buy puzzy, whores like to sell puzzy, that’s how old pharts like this man can have a stable of tramps for his harem. You will never see a girl with ambition and morals dey wid a man old enough to be her grandfather…