Mad Dem Niesha MoneyBag gal Dem wah know a who a the baby father because MoneyBag seh a nuh him breed yu . He found out you were sleeping with other men. So many dancehall man name a call pon the baby including beagle juice . They even a seh a the sister man she tek so it can be his too . Worthless gal alone keep dance and have to sleep with the man them fi come support yu . Shame on you .
It’s a disgrace with these young girls
That’s a young girl! !??
And she have 2 already with no fada so now it 3 kids no dada lord them need help
She and the sista the same thing cause the sista have 2 two bbyfada and nt one a them a look pon it and go have 3 kids 3 fada so fi she f**k the sista man sp wat them a the same
U bitch Weh u knw bout me dutty gal show u Fi show ur bbc name bitch
Beadle juice nuh just propose to him bby madda on ig? Meck the bby madda find out. Him ago get a buss ass. I dont understand dem careless gal yah.. even if yuh a Teck a f**k but gal yuh meck everybody ride yuh bareback??? Where is Murray Povich
Them dancehall gal a only breed fi get back tax money then find new man fi give it to and breed again and give the new man fi keep dance then him run sad and sender how you kown she f**k the sista man it look like a somthing the sista tell you are you a friend she stop talk too
Watch yah this yah gal reach pah yah . This gal a hoe , she love man bad , especially the man them wah know each other . Don’t surprise mi at all , how she nuh know a who breed her . One more kid without a father
Girl uppa top u c how dem rinse Yuh, sad, safe delivery try nuh have nuh more under these conditions, stress is not good for the baby. The baby don’t born yet and him already don’t have no father
DISGRACE
The baby is born already .
Yow unno no have nothing better to do when Moneybag say a no fi him child who ask Mike dat cah none a unno no ask mi dat all of a no mine unno no affi worry if the child has no father cah at the end a di day she will forever B my link n anything she needs mine or not she can get it from me. Unno need fi go n find a job n come off a pink wall idlers alone come pan yah fi look mix up get a life. Furthermore how unno kno who she a f**k from who she nah f**k a woman friendly wid a man mean dem a f**k???