Pinky me a beg yuh Hide me ID me a talk to a girl weh mi rate she have a man and me have mi girl, we kinda have likkle history frm friendship days so we always talk and help out each other with everything when me and her f**/s*x it’s always amazing mi a tell u gal p**y good and she knw how fi f*k when dem say good p**y gyal fi get things a she dat 100% mi do anything fi her and she does the same, but since of lately she start move a certain way like we tlk less and more while as we start text it tun inna one bagga argument, all of a sudden a bayy excuse when it’s time for us to have s*x as well either she nuh inna the mood or sum part of her a hurt her mi feel like is a styling thing she deh pon or she have a next side man, me and her still talk and thing tho but the connection kinda thin out mi still rate/love her and she tells me same jus nuh whaa fi think🤔.–
This is way too much confusion for me. Once you have to count past 2 in a relationship, everybody involved nuh muss confused??
You ah cheat pon your girl & your side gal possibly gone pon man #3 & you nuh know weh fi do? KMFT
Lada di dadadada… Mi naaa even ago slightly look a bumbo. Mi belly nuh 3 full yet. No sah.
Mi seh a waah cut squeeze some grapefruit pan dah post yah like wah di man seh round a revival post.